Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Δύο ομάδες από την Αγγλία θέλουν τον Μπάμπα»

«Δύο ομάδες από την Αγγλία θέλουν τον Μπάμπα»

Σύμφωνα με αγγλικό μέσο, οι Μπρέντφορντ και Ίπσουιτς ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Μπάμπα Ράχμαν του ΠΑΟΚ.

Η αγγλική εφημερίδα «East Anglian» ανέφερε σε ρεπορτάζ της πως ο Μπάμπα Ράχμαν του ΠΑΟΚ έχει μπει στο στόχαστρο των Μπρέντφορντ και Ίπσουιτς για το καλοκαίρι. Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του συνδέεεται με τις «μέλισσες», αφού είχε προκύψει ανάλογο δημοσίευμα και πριν δύο μήνες ξανά από το Νησί.

Ο 29χρονος Γκανέζος αριστερός μπακ αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά «γρανάζια» της ομάδας του «δικεφάλου του βορρά» στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 με τους Θεσσαλονικείς κι έχει πραγματοποιήσει φέτος 42 συμμετοχές σκοράροντας έξι γκολ και δίνοντας τέσσερις ασίστ στα 3.384 λεπτά που έχει αγωνιστεί.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ υπογραμμίζει πως στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Τούμπα είχε βρεθεί σκάουτερ της Μπρέντφορντ. Συμπληρώνει δε πως με μία ενδεχόμενη μετακίνησή του τόσο στις «μέλισσες» όσο και στην Μπρέντφορντ θα μπορούσε να διπλασιάσει τις αποδοχές του που, όπως αναφέρει, αυτή τη στιγμή στον «δικέφαλο του βορρά» φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Υπενθυμίζουμε πως ο Μπάμπα Ράχμαν έχει αγωνιστεί ξανά στην Premier League με την φανέλα της Τσέλσι στην οποία ανήκε από το καλοκαίρι του 2015 μέχρι και το καλοκαίρι του 2023, με πολλούς δανεισμούς ενδιάμεσα, που ήρθε ως ελεύθερος στον ΠΑΟΚ.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button