Γ' ΕθνικήΠοδόσφαιρο

Δικαιώθηκε ο Μανιώτης στην “διαμάχη” του με τον Διαγόρα!

Όπως ανακοίνωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, ο Σεραφείμ Μανιώτης ο οποίος στο δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε με τον Αστέρα Σταυρού, δικαιώθηκε στην "διαμάχη" που είχε με την πρώην ομάδα του τον Διαγόρα Ρόδου.

Όπως ανακοίνωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, ο Σεραφείμ Μανιώτης ο οποίος στο δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε με τον Αστέρα Σταυρού, δικαιώθηκε στην “διαμάχη” που είχε με την πρώην ομάδα του τον Διαγόρα Ρόδου.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση του Σεραφείμ Μανιώτη κατά του Διαγόρα και αυτό έχει ως συνέπεια να επιβάλλει χρηματική ποινή στην ομάδα της Ρόδου η οποία αν δεν εξοφληθεί άμεσα τότε θα επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών στην ομάδα της SuperLeague 2.

Η ανακοίνωση:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Σεραφείμ Μανιώτη κατά της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905.
Επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση στον αιτούντα του ποσού των 7.417,90 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων και δικαστικής δαπάνης ποσού 300 ευρώ, την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Διατάσσει την επανάληψη της συζητήσεως επί της αίτησης του Giouseppe Vella Junior κατά της ΠΑΕ Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας 1904, προκειμένου να συμπληρωθούν ελλείψεις.

Διαβάστε επίσης

Back to top button