Στοίχημα

Στοίχημα Προγνωστικά: Τα μπαράζ ξεχωρίζουν

Στο σημείο αυτό της σεζόν έχουν ξεκινήσει παιχνίδια μπαράζ δεύτερων κατηγοριών και ειδικά σήμερα Παρασκευή κλέβουν τις εντυπώσεις στα προγνωστικά στοιχήματος.

Στο σημείο αυτό της σεζόν έχουν ξεκινήσει παιχνίδια μπαράζ δεύτερων κατηγοριών και ειδικά σήμερα Παρασκευή κλέβουν τις εντυπώσεις στα προγνωστικά στοιχήματος.

Παλέρμο – Σαμπντόρια (21.30)

Ένα μεγάλο σερί χωρίς νίκη έκλεισε για την Παλέρμο στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Serie B, κερδίζοντας εκτός έδρας την Σουντιρόλ με 1-0. Πλέον έχει επικεντρωθεί στα μπαράζ ανόδου, όπου την περιμένουν σημαντικότατα παιχνίδια. Όπως βέβαια το μεγάλο εμπόδιο της Σαμπντόρια, που θα την αντιμετωπίσει σε μονό εντός έδρας παιχνίδι και θέλει να προκριθεί.

Με ιδανικό πρόσωπο έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η Σαμπντόρια και προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες. Αυτό το σερί την έβαλε και στα πλέι οφ ανόδου, όμως σε αυτή την φάση πρέπει να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την απόδοση της για να κάνει το βήμα παραπάνω. Αρχικά σήμερα στην Σικελία για τον νοκ άουτ εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Παλέρμο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μεγάλη η κρισιμότητα της αναμέτρησης και το θέαμα πάει σαφώς πίσω. Ένα ματς, που μπορεί να μείνει στο Under 2.5 σε απόδοση 1.85 στη Netbet.

Φιορεντίνα – Νάπολι (21.45)

Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ η Φιορεντίνα από την Μόντσα την προηγούμενη αγωνιστική, εντούτοις είχε τις ευκαιρίες να ανατρέψει την κατάσταση και να κερδίσει το ματς με 2-1. Έτσι προσπαθεί να φτιάξει ακόμη περισσότερο το ηθικό της ενόψει του τελικού στο Europa Conference League, όμως σήμερα έχει ακόμη πιο δύσκολο έργο μπροστά στο κοινό της απέναντι στη Νάπολι.

Το φετινό μαρτύριο φαίνεται να μην τελειώνει για τη Νάπολι, με πιο πρόσφατη την εντός έδρας ήττα από την Μπολόνια με 2-0. Έτσι έμεινε για πέμπτη αγωνιστική χωρίς τρίποντο και συνεχίζει να απογοητεύει. Μακριά από τα γνωστά της στάντας και σίγουρα η ένατη θέση στην βαθμολογία δεν την κολακεύει καθόλου. Πλέον απομένουν δύο ακόμη παιχνίδια με Φιορεντίνα και Λέτσε.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Χωρίς ιδιαίτερο άγχος, οι δύο ομάδες μπορούν να παίξουν επιθετικά και να σκοράρουν. Το Goal/Goal στο 1.57 από το Pamestoixima.

Διαβάστε επίσης

Back to top button