Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τα τελευταία δεδομένα για τον Ελ Καμπί ενόψει της νέας σεζόν

Ο Μαροκινός φορ είναι ένας παίκτης που έχει γενικότερα ζήτηση ωστόσο όπως προκύπτει δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα τα τουρκικά ρεπορτάζ περί συμφωνίας με τη Γαλατασαράι.

Ο 30χρονος Αγιούμπ Ελ Καμπί έχει φέτος σπάσει όλα τα κοντέρ στο Πρωτάθλημα και την Ευρώπη με τον Ολυμπιακό. Έχει 32 γκολ σε 48 παιχνίδια, δείχνοντας την αξία του ως σκόρερ. Από μέρους τους οι Ερυθρόλευκοι έχουν κινητοποιηθεί ώστε να διατηρήσουν τον εξαιρετικό αυτόν φορ και τα επόμενα χρόνια στις τάξεις τους και φυσικά να το κάνουν αυτό επιβραβεύοντάς τον οικονομικά.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι που να θεωρείται οριστικό (ή τελεσίδικο) ή δεδομένο. Από την άλλη όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν απηχούν την πραγματικότητα οι πληροφορίες των Τούρκων περί deal ή επικείμενου deal με τη Γαλατά και τον έμπειρο φορ. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο και δεν προκύπτει κάποια τέτοια συμφωνία. Δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα δηλαδή κάτι τέτοιο. Ο Ελ Καμπί είναι ένας φορ με ζήτηση εντός και εκτός Ευρώπης αλλά ο πειραϊκός σύλλογος θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να τον κρατήσει στο δυναμικό του.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button