FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Πίτκας μιλάει στο LamiaSports!

Ο Βαγγέλης Πίτκας μιλάει αποκλειστικά στο LamiaSports και αποκαλύπτει αν θα φορά τα «κυανόλευκα» και του χρόνου.

«Είμαι εδώ και περιμένω» δήλωσε ο τερματοφύλακας της Λαμίας, όσο αναφορά την παραμονή του στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο έμπειρος πορτιέρο δήλωσε ανοιχτά πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα και στα «μεγάλα σαλόνια» της Σούπερ Λιγκ και πως περιμένει τους ανθρώπους της «κυανόλευκης» διοίκησης για να αποφασίσουν αν τον θέλουν ή όχι…

Δείτε επίσης τι σχολίασε για τον Μπάμπη Τεννέ και για τον υπέροχο κόσμο της Λαμίας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βαγγέλη Πίτκα στο LamiaSports:

Καταρχάς συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ. Έχεις συνειδητοποίησει το μέγεθος επιτυχίας αυτής; «Όταν ζεις ένα όνειρο, πρέπει πρώτα να ξυπνήσεις για να καταλάβεις τι έβλεπες. Για εμάς το όνειρο συνεχίζεται. Δεν έχουμε… ξυπνήσει ακόμα. Είναι μια τεράστια επιτυχία. Για όλους μας και πρωτίστως για τον σύλλογο που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα παίξει στην μεγάλη κατηγορία».

Φέτος για την ομάδα ήσουν ένας «φύλακας άγγελος» σώζοντάς την αρκετές φορές. Πως αντιμετωπίζεις τον όρο κορυφαίος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος που σου έχει αποδοθεί; «Τους όρους τους βάζουν οι άλλοι. Εγώ κοιτάω τη δουλειά μου. Να κάνω αυτό που ξέρω, όσο το δυνατόν καλύτερα. Υπάρχουν πάρα πολλοί αξιόλογοι τερματοφύλακες. Η φετινή πορεία της Λαμίας στην οποία έβαλαν το λιθαράκι τους όλοι, βοήθησε να φανεί και η ατομική προσφορά του καθενός. Το έχω πει ξανά και θα το επαναλάβω. Χωρίς το «εμείς» δεν μπορεί να προβληθεί το «εγώ» του καθενός. Το άθλημα είναι ομαδικό».

Πριν λίγες ημέρες ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία, κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου δήλωσε πως στις ανανεώσεις πρώτο ρόλο έχουν αυτοί που έφεραν την ομάδα στην Α΄ Εθνική. Εσύ θα ήθελες να παραμείνεις στην Λαμία και του χρόνου; «Εννοείται. Αυτό το έχω πει δημόσια εξάλλου. Αλλά από κει και πέρα, δεν αποφασίζω εγώ. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται μονομερώς. Υπάρχει ο κ. Τεννές με τους συνεργάτες του και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, ο κ. Παπαϊωάννου που θα αποφασίσουν αν με θέλουν στην ομάδα. Εγώ είμαι εδώ και περιμένω. Τον πρώτο λόγο τον έχει η Λαμία. Μια ανεπίσημη κουβέντα έχει γίνει και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά. Ο κ. Παπαϊωάννου εμπνέει… σιγουριά στην ομάδα. Εγγυάται ομαλότητα στον σύλλογο, κάτι που είναι το “α και το ω” για τον ποδοσφαιριστή».

Ο Μπάμπης Τεννές ανανέωσε το συμβόλαιό του και θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας και την επόμενη σεζόν. Πως ήταν η συνεργασία σου με έναν προπονητή που γνωρίζει την κατηγορία όσο κανείς άλλος; «Αριστη. Είναι έμπειρος. Έχει γράψει πολλά… χιλιόμετρα στο ποδόσφαιρο. Με στήριξε, όπως και όλα τα υπόλοιπα παιδιά άλλωστε. Είχαμε ηρεμία στα αποδυτήρια και αυτό έβγαινε και στο χορτάρι. . Δεν θα μιλήσω εγώ για τον κ. Τεννέ. Μιλάει το πλούσιο βιογραφικό του και οι επιτυχίες του».

Όσο για τον κόσμο της Λαμίας ο αρχηγός του ΠΑΣ δήλωσε τα εξής: «Να στηρίξουν την ομάδα και τη νέα σεζόν. Ακόμα περισσότερο ίσως. Η ομάδα άλλαξε επίπεδο και αξίζει την έμπρακτη αγάπη του κόσμου. Το δικαιούται και ο κ. Παπαϊωάννου που έχει ματώσει για να φτάσει ο σύλλογος εδώ που βρίσκεται. Αξίζει και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, την αποθέωση από όλη την τοπική κοινωνία. Η Λαμία είναι πλέον στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Επιμέλεια: Λάμπρος Αρναούτογλου

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button