Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πρόβληματα για Ολυμπιακό!

Στους ρυθμούς του πρώτου του φιλικού εν όψει της νέας σεζόν κινείται ο Ολυμπιακός, αλλά η προετοιμασία δεν κυλά χωρίς μικροπροβλήματα στο Ζέεφελντ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Παρασκευή (23/6) την Βάτενς και η πρωινή προπόνηση επικεντρώθηκε σε αυτό.

Ο Μποτία έμεινε εκτός προγράμματος, αν και ανεβάζει ρυθμούς μετά το σφίξιμο που ένωσε στον αριστερό δικέφαλο, αλλά δεν ήταν ο μοναδικός απών.

Ο Καπίνο έκανε ατομικό πρόγραμμα, αν και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ενώ ο Κούτρης χτύπησε στον αριστερό ώμο πάνω σε μία διεκδίκηση στο διπλό, αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό και αποχώρησε περισσότερο προληπτικά.

Παράλληλα, Μάρτινς και Βιάνα έμειναν στο ξενοδοχείο λόγω μια σύσπασης στο δεξιό γαστροκνήμιο, ενώ μαζί τους ήταν και ο Σκαφίδας λόγω ελαφριάς οσφυαλγίας χαμηλά.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, ο Χάσι δούλεψε με τους παίκτες του πάνω στην τακτική. Έμφαση δόθηκε στην ανάπτυξη από τον άξονα και τα άκρα, την μετάβαση από την άμυνα προς την επίθεση και τα σωστά τελειώματα.

Ακολούθησε διπλό σε ανοιχτό γήπεδο, με τους ποδοσφαιριστές να παίζουν ελεύθερα.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (22/6) περιλαμβάνει και απογευματινή προπόνηση εν όψει του ματς με την ομάδα της 2ης κατηγορίας του αυστριακού πρωταθλήματος.

πηγή: a-sports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button