FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παρακολουθεί Μελίσσα η Λαμία!

Τον 24χρονο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Νίκο Μελίσσα φέρεται πως παρακολουθεί η Λαμία.

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της Λαμίας υπάρχει μόνο ο Βαγγέλης Πίτκας, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα και θα είναι όπως όλα δείχνουν ο βασικός τερματοφύλακας και στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Λουίτζι Τσέναμο, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος αποφάσισε να μην δεχθεί το νέο συμβόλαιο που του πρότεινε η φθιωτική ΠΑΕ, έτσι δεν θα συνεχίσει του χρόνου να φορά τα «κυανόλευκα».

Σύμφωνα τώρα με το «Sport24» η ομάδα της Λαμίας έχει στο στόχαστρό της το Νίκο Μελίσσα, τον 24χρονο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ολλανδία και κάνει προετοιμασία υπό της οδηγίες του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Η υπόθεση του Μελίσσα είναι κάπως περίεργη καθώς στον «Δικέφαλο» ακόμη δεν έχει αποκτηθεί τερματοφύλακας, με τον Παναγιώτη Γλύκο να είναι τραυματίας και τον Ζέλικο Μπρικτς να βρίσκεται στο Χόρστ, αλλά στα «πιτς» λόγω προβλημάτων στη μέση του.

Με τον ΠΑΟΚ ο Μελίσσας έχει παίξει σε πέντε ματς την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, ενώ ακόμη έχει αγωνιστεί στον Φωκικό το 2013-2014 (8 συμμετοχές στη Football League), αλλά και στον Ηρακλή Ψαχνών το 2014-2015 (21 συμμετοχές στη Football League).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button