FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ανακοίνωσε διαρκείας ο ΠΑΣ!

Πρίν από λίγο ο ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων διάρκειας για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε την ανακοίνωση της φθιωτικής ΠΑΕ:

Για αγορές που θα πραγματοποιηθούν έως και 17/7/2017 για τις κατηγορίες ΚΑΝΟΝΙΚΟ και SILVER δώρο το 1 παιδικό εισιτήριο. Για την κατηγορία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ στην μεν Α περίπτωση η τιμή είναι 140€ (+20€ για κάθε επιπλέον παιδί) και για τη δε Β περίπτωση στα 190€ (+20€ για κάθε επιπλέον παιδί). Το δώρο δεν ισχύει για τις κατηγορίες GOLD και VIP.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ:

Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας καθώς και του αριθμού ΑΜΚΑ για τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Για την απόκτηση του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η παρουσία του αγοραστή σύµφωνα µε το νόµο 4326/2015 του Υπουργού Αθλητισµού.

Για την απόκτηση οικογενειακού εισιτηρίου απαραίτητη και η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης που εκδίδεται από τον εκάστοτε Δήμο όπου είναι εγγεγραμμένος ο κάθε ενδιαφερόμενος.

Για την απόκτηση παιδικού ή μαθητικού εισιτηρίου κρίνεται απαραίτητο το αντίστοιχο πιστοποιητικό γέννησης.

Για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας από 14 έως 17 ετών απαιτείται η έγγραφη συναίνεση του/των ασκούντος/-ων τη γονική µέριµνα. Για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας από ανήλικο κάτω των 14 ετών η σχετική σύµβαση θα συµπληρώνεται και θα υπογράφεται µόνο από τον/τους ασκούντα/ες τη γονική µέριµνα. Για την είσοδο και παραµονή του στο γήπεδο ο ανήλικος κάτω των 14 ετών πρέπει να συνοδεύεται από ενήλικα, τη σχετική δε ευθύνη αναλαµβάνει/-ουν πάντα ο ασκών/ οι ασκούντες τη γονική µέριµνα.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

  • ΜΕΤΡΗΤΑ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ Στα γραφεία της ομάδος στην Πλ. Ελευθερίας 3, 1ος όροφος
  • ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ATTICA BANK (ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΑΜΙΑ Π.Α.Ε.): GR65 0160 2690 0000 0008 4958 361

*Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοµατεπώνυµο του αγοραστή προκειµένου να γίνεται εύκολα ο έλεγχος. Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button