FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι μεταγραφές του ΠΑΣ Λαμία…

Δείτε συνολικά τις μέχρι τώρα κινήσεις των «κυανόλευκων» στο μεταγραφικό παζάρι.

Με τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα να είναι ο αμυντικός Μαρκ Ασίγκμπα, ο ΠΑΣ Λαμία θα συνεχίσει τις κινήσεις του για την ενίσχυση του ρόστερ, όπως άλλωστε δήλωσε και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Πάμε όμως να δούμε συνολικά, ποιες θέσεις έχει καλύψει ο ΠΑΣ μέχρι στιγμής.

Ας ξεκινήσουμε με τις ανανεώσεις: Βαγγέλη Πίτκα (τερματοφύλακας)Ανέστη Αναστασιάδη (κεντρικός αμυντικός), Σουλεϊμόν Όμο (μέσος), Μάρκο Μπλάζιτς (μέσος), Κόστα Βιάνα Βάντερσον (μεσοεπιθετικός), Ιορδάνης Παπαργυρίου (αμυντικός), Αλέξανδρος Καραγιάννης (μέσος), Χρήστος Βορύλλας (τερματοφύλακας), Νίκος Μανιάς (μέσο), Βαγγέλης Πατσαρούχας (επιθετικός), Παναγιώτης Μπουλούλης (μέσος), Νίκος Τσούκαλος (επιθετικός).

Και ας περάσουμε τώρα στις μεταγραφές: Πατρίκ Βυουό (επιθετικός), Νόε Ακόστα (μέσος), Ματέι Πόντλογκαρ (μεσοεπιθετικός), Ηλίας Τσέλιος (μέσος), Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος (μπακ-χαφ), Δημήτρης Κουτρουμάνος (αμυντικός), Θανάσης Παντελιάδης (αμυντικός), Χρήστος Κούκολη (αμυντικός), Μιχάλης Φράγκος (επιθετικός). Ενώ στην ομάδα έχουν ενσωματωθεί οι Νίκος Παπαδόπουλος (τερματοφύλακας) και Τσάρλες (επιθετικός).

Ας προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια πιθανή ενδεκάδα σε σχήμα 4-3-3:

Κάτω από το τέρμα ο Πίτκας, δεξιά ο Κουτρουμάνος, αριστέρα ο Παντελιάδης, κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Αναστασιάδης με Κουκόλη.

Μπροστά από την άμυνα ο Όμο, ενώ στο κέντρο οι Μπλάζιτς και Ακόστα. Στα δεξιά της επίθεσης ο Βάντερσον, αριστερά ο Πόντλογκαρ, ενώ στην «αιχμή του δόρατος» ο Βουό.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button