FeaturedΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Αγκάθι» τα πλέι οφ

Διεκόπη πριν από λίγη ώρα το Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague, χωρίς να υπάρξει συμφωνία για την προκήρυξη του πρωταθλήματος και με τη διεξαγωγή ή όχι των πλέι οφ ν’ αποτελεί το μεγάλο «αγκάθι».

Το σημερινό συμβούλιο της Super league διεκόπη πριν από λίγο, χωρίς να υπάρξει συμφωνία για την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Το πρόβλημα έγκειται στη διεξαγωγή ή μη των πλέι οφ της επερχόμενης σεζόν, ενώ και οι 12 «μικροί» δεν πήραν τις εγγυήσεις που ήθελαν για τα τηλεοπτικά. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας θα συνεχιστεί την προσεχή Παρασκευή (28/7).

Στις μέρες που μεσολαβούν μέχρι την Παρασκευή, ωστόσο, θα επιχειρηθεί να βρεθεί μία λύση- πακέτο που θα αφορά όλα τα θέματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «12» μικροί δεν πήραν τις εγγυήσεις που θα ήθελαν ώστε να θεωρήσουν εξασφαλισμένα τα χρήματα που θα έπαιρναν αντισταθμιστικά μετά τη μείωση 18% που θα τους έκανε η NOVA.

Αυτό τίναξε στον αέρα όλο το σχέδιο, με αποτέλεσμα να μην υπογραφεί ούτε η προκήρυξη του πρωταθλήματος, καθώς οι «μικροί» δε δέχονται σε καμία περίπτωση, πλέον, τη μείωση των ομάδων, ενώ υπάρχει διαφωνία και για τα πλέι οφ.

Άλλοι ήθελαν να γίνουν όπως αναφέρει η σύμβαση (θέσεις 2-5), άλλοι πρότειναν να γίνουν πλέι οφ για τις θέσεις 1-4 και άλλοι να μην πραγματοποιηθούν καθόλου.

Μέχρι τις 28 του μηνός, λοιπόν, θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις μήπως οι «μικροί» ικανοποιηθούν από πιθανά ανταλλάγματα και προχωρήσει η Λίγκα στην υπογραφή της προκήρυξης, η οποία βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι αν δεν περιλαμβάνει πλέι οφ θα προκύψει μεγάλο πρόβλημα με τη σύμβαση των τηλεοπτικών, όπου οι ρήτρες ανέρχονται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button