Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

«Τσεκάρουν« Κόνιαρη οι «αιώνιοι»!

Οι εμφανίσεις του Αντώνη Κόνιαρη στο Ευρωπαϊκό U20 έχουν βάλει τον Αντώνη Κόνιαρη για τα καλά στο… ραντάρ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Ο Αντώνης Κόνιαρης έλαμψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 και έπεισε άπαντες πως πρόκειται για παίκτη με τεράστια προοπτική.

Σύμφωνα με τη Live Sport η περίπτωσή του μόνο ασυγκίνητους δεν αφήνει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, που αναζητούν πάντα καλούς Έλληνες παίκτες.

Οι μεν «πράσινοι» είχαν τον παίκτη στο ρόστερ τους μέχρι το καλοκαίρι του 2016, ωστόσο τον αποδέσμευσαν. Πάντως φαίνεται πως δεν έχασαν την εκτίμησή τους στο ταλέντο του, όπως φάνηκε και από τη σχετική ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram.

Ο δε Ολυμπιακός είναι σταθερός στην πολιτική να δίνει ευκαιρίες σε νέους παίκτες και θέλει να ανανεώσει την περιφερειακή του γραμμή, όπου πέραν του Βασίλη Τολιόπουλου (που φέτος αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες) δεν υπάρχει πολύ… φρέσκο αίμα.

Ο Κόνιαρης δεσμεύεται με τον ΠΑΟΚ για ακόμη δύο χρόνια. Μέχρι τις 15 Ιουλίου είχε buy out 400.000 ευρώ στο συμβόλαιό του, ωστόσο πλέον αυτός ο όρος δεν ισχύει και όποια ομάδα τον θέλει θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τον «Δικέφαλο του Βορρά», που δύσκολα θα πει «όχι» σε κάποια καλή πρόταση δεδομένης και της οικονομικής του στενότητας.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως ο διεθνής πλέι μέικερ έχει στην άκρη του μυαλού του και το ΝΒΑ. Φέτος δήλωσε αρχικά συμμετοχή στο ντραφτ και εν συνεχεία την απέσυρε, αλλά είναι εξαιρετικά πιθανό, ειδικά μετά τις εμφανίσεις του στο Ευρωμπάσκετ U20 μπροστά στα μάτια δεκάτων σκάουτ του ΝΒΑ, να επιχειρήσει ξανά σε έναν χρόνο, με πολύ καλύτερες πιθανότητες.

πηγή: sport-fm

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button