FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυξάνονται οι επιλογές των δανεικών…(pics)

Ο ΠΑΣ Λαμία ψάχνει ακόμη 2-3 καλές ευκαιρίες για να «κλείσει» το ρόστερ του, με τις επιλογές των δανεικών ποδοσφαιριστών να αυξάνονται σιγά σιγά…

Όπως δήλωσαν αμφότεροι και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου αλλά και ο βοηθός προπονητή του Τεννέ, Γιώργος Κόλτσης η φθιωτική ομάδα θα κινηθεί για δύο με τρεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ακόμη.

Με την απόκτηση του Πίτι, φαίνεται να έχει κλείσει το θέμα του εξτρέμ, όπως επίσης και του τερματοφύλακα με την απόκτηση του Νίκου Παπαδόπουλου.

Όμως, δεν έχουν «κλείσει» οι θέσεις του κεντρικού αμυντικού και του επιθετικού. Τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ της Λαμίας, είχε ακουστεί το όνομα του Δημήτρη Παπαδόπουλου, χωρίς να υπάρχει κάποια παραπάνω πληροφορία μέχρις στιγμής.

Δύο επιλογές όπου μπορεί να απασχολήσουν τον Μπάμπη Τεννέ, είναι ο δανεισμός του Άνταμ Τζανετόπουλου, όπου όπως φαίνεται δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και θα δοθεί δανεικός.

Για τον Ελληνοαυστραλό αμυντικό, έχει δείξει ενδιαφέρον ο ΠΑΣ σχεδόν από την αρχή του καλοκαιριού.

Από την άλλη, στη θέση της επίθεσης μια καλή επιλογή είναι ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος μάλλον πάει για τριτο-τέταρτη αλλαγή στον ΠΑΟΚ του Στανόγεβιτς και θα μπει στη λίστα με τους υπό δανεισμό ποδοσφαιριστές.

Τέλος και πάλι από την ομάδα του «Δικεφάλου του Βορρά» αν αποφασιστεί να αποκτηθεί και ένας ακόμη τερματοφύλακας, η επιλογή του Νίκου Μελίσσα φαντάζει ως μια από τις καλύτερες, αν όντως τεθεί υπό δανεισμό.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button