Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Καγιούλης: «Έχω έτοιμο το πλάνο αλλά θα αποχωρήσω αν παραμείνει στην ομάδα ο Παπαθανασάκης.»

Αν και ο Ηρακλής κινδύνευσε από την κακή διαχείριση του κ. Παπαθανασάκη να μην μπορέσει να πάρει άδεια για να αγωνιστεί στην Β’ Εθνική αλλά τελικά τα κατάφερε.

Ο «Γηραιός» πλέον καλείται να ξεκινήσει σταδιακά τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν. Ο Νίκο Καγιούλη προχώρησε σε δηλώσεις στο «Metrosport» λέγοντας πως έχει έτοιμο το πλάνο και έκανε σαφές πως δεν θα ασχοληθεί με την ομάδα εάν παραμείνει ο Σπύρος Παπαθανασάκης.

Αναλυτικά είπε στο Metrosport:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω, γιατί ενημερώθηκα και διάβασα τα δημοσιεύματα, ότι δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Δεν πρόκειται να συμμετέχω σε μία διοίκηση που θα είναι μεγαλομέτοχος ο κ. Παπαθανασάκης. Το είχα πει και εξαρχής. Είτε θα αναλάβω εγώ την ομάδα είτε θα αποσυρθώ οριστικά και από εκεί και πέρα αποτελεί δικαίωμα του κ. Παπαθανασάκη το αν θα παραμείνει και θα έχει μαζί του άλλους συνεργάτες.

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει οριστική εξέλιξη. Εγώ από την πλευρά μου είμαι έτοιμος και έχω το δικό μου πλάνο. Και για ποδοσφαιριστές και για το πώς πρέπει να οργανωθεί η ομάδα για τη νέα χρονιά».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button