ΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Ιτούα!(pics+vids)

Δείτε ένα μικρό αφιέρωμα για τον υπό εξέταση κεντρικό αμυντικό από τον ΠΑΣ Λαμία, Μπερνάρ Ιτούα.

Ο Μπερνάρ Ονάνγκα Ιτούα, όπως είναι ολόκληρο το όνομά τους, είνει γεννημένος στη Μπλοΐ της Γαλλίας, αλλά κατάγεται από το Κονγκό.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην δεύτερη ομάδα της γαλλικής Οσέρ. Εκεί έκατσε από το 2008 έως το 2010 σημειώνοντας 38 εμφανίσεις και 2 γκολ.

 

Τον επόμενο χρόνο ανέβηκε στην πρώτη ομάδα με την οποία έπαιξε μόλις 2 φορές για να πάρει μεταγραφή έναν χρόνο μετά στη βουλγαρική Λίτεξ Λόβετς. Στη Λίτεξ έκατσε έναν χρόνο, έπαιξε βασικός σε 21 παιχνίδια, όμως δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και αποχώρησε και από εκεί.

Τη σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε στην Χάποελ Ραμάτ Γκαν, του Ισραήλ. Φόρεσε τη φανέλα της 29 φορές και μάλιστα έβαλε και 3 γκολ, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του εκεί.

Έπειτα έκανε ένα πέρασαμα από την τρίτη κατηγορία της Γερμανίας και την Έλβερσμπεργκ, με την οποία αγωνίστηκε 17 φορές, χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο.

Το 2014 έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πλατανιά Χανίων, ο οποίος τον πείθει να φορέσει τα «κόκκινα» για δύο χρόνια. Αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια της Super League με τον Πλατανιά και πέτυχε μάλιστα και 1 γκολ.

Πέρυσι πήρε μεταγραφή στη ρουμανική Γκαζ, με την οποία όμως δεν τα πήγε και τόσο καλά, αφού αγωνίστηκε μόλις 5 φορές.

Δείτε μερικά βίντεο με τις καλύτερες εμφανίσεις του Ιτούα:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button