Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Όλα ή τίποτα για την Εθνική

Στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Ευρωμπάσκετ 2017, η Εθνική Ανδρών νικάει την Πολωνία και προκρίνεται ή χάνει και επιστρέφει Αθήνα.

Στις 17:30 η Εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει την Πολωνία και με νίκη θα προκριθεί στους “16” του Ευρωμπάσκετ 2017, διαφορετικά θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής, γνωρίζοντας έναν οδυνηρό αποκλεισμό.

Το κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δεν είναι καθόλου καλό, μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες, και πλέον οι Έλληνες διεθνείς είναι υποχρεωμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη, προκειμένου η Εθνική να συνεχίσει στην διοργάνωση.

Απέναντι της, θα βρει την Πολωνία που έχει το ίδιο ρεκόρ, 1-4, με τους Πολωνούς να χάνουν πολύ δύσκολα από Γαλλία και Φινλανδία. Παίζουν με έναν ψηλό, τον θηριώδη Καρνόβσκι ή τον Κούλιγκ και τριγύρω τους τέσσερις παίκτες που μπορούν να απειλήσουν από παντού. Ο Πονίτκα ξεχωρίζει από πλευράς ποιότητας, αλλά κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει και τους Βατσίνσκι, Τσελ αλλά και τον Σλότερ που αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά αφού προφυλάχθηκε από την κάκωση στον μηρό κόντρα στη Γαλλία.

Σε περίπτωση νίκης, η Εθνική θα παίξει το Σάββατο στην Κωνσταντινούπολη, για τους “16”, με το νικητή του ζευγαριού Λιθουανία-Γερμανία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button