FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Λαμιάρα και ιστορικό διπλό!

Μεγάλη εμφάνιση από τον ΠΑΣ Λαμία απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, παίρνοντας σπουδαίο διπλό και τους τρεις πρώτους βαθμους στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή.

Με μεγάλους σκόρερ τους Όμο, Πίτι και Βάντερσον, ο ΠΑΣ Λαμία πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-3 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 3η αγωνιστικής.

Το ματς:

Μόλις στο 6΄ο Όμο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας έτσι το πρώτο γκολ του ΠΑΣ Λαμία στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή.

Στο 11΄μετά από κόρνερ του Ινσάλντο, ο Πασαλίδης έστρωσε την μπάλα στον Καλτσά αλλά η κεφαλιά ψαράκι του Έλληνα ποδοσφαιριστή κατέληξε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Στο 15΄ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Ιγκλέσιας, η μπάλα ευτυχώς έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 25΄ήρθε το δεύτερο γκολ της Λαμίας, με τον Μεδίνα Λούνα Πίτι, ο οποίος δέχθηκε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων και με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη. Λίγα λεπτά μετά το 0-2 ο Μανιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο έπειτα από κάθετη του Μουνάδο, αλλά ο τερματοφύλακας της Λαμίας του είπε «όχι».

Στο 32΄ο Ματίας Ιγκλέσιας ο οποίος κυριαρχούσε στον αέρα, πήρε την κεφαλιά μετά το φάουλ Ισνάλνδο, αλλά η μπάλα ευτυχώς για τον Παπαδόπουλο πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 45΄ο Πίτι εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Βασιλαντωνόπουλος με πλασέ στην κίνηση από το δεύτερο δοκάρι προσπάθησε να σκοράρει αλλά η μπάλα βρήκε στον Πασαλίδη, στη συνέχεια στο δοκάρι και έπειτα μπλόκαρε ο Αθανασιάδης!

Το 0-2 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Στάικο Βεργέτη να κάνει μια ακόμη αλλαγή, βάζοντας μέσα τον Πάμπλο Μάσα, τον οποίο προτίμησε αρχικά να τον αφήσει εκτός βασικής 11αδας. Ένα κόρνερ κέρδισε στο 52΄ο ΠΑΣ, όμως πέρασε ανεκμετάλλευτο χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα.

Στο 55΄η πρώτη καλή φάση για το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Καλτσάς βρήκε την μπάλα με το στήθος, ο Παπαδόπουλος έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Η ομάδα της Λαμίας, παρόλο που έριξε τους ρυθμούς της στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν και πάλι απειλητική, με τις αντεπιθέσεις που γινόντουσαν να είναι για σεμινάριο…

Από την άλλη όλη η ομάδα του Αστέρα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν όλοι απογοητευμένοι και ειδικότερα ο κόσμος της ομάδας που γιούχαραν συνέχεια τους παίκτες του.

Στο 69΄είχαμε μια καλή φάση για τους γηπεδούχους, με τον Γιαννούλη να βρίσκει τον Μανιά μέσα στην μεγάλη περιοχή, αλλά ο Έλληνας επιθετικός δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Λίγα λεπτά αργότερα η ομάδα του Βεργέτη διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, όταν σε σουτ του Δουβίκα η μπάλα κόντραρε στο χέρι του Αναστασιάδη, όμως ο διαιτητής Μπλάνας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι καθώς ήταν πολύ κοντά για να θεωρηθεί πέναλτι.

Στο 80΄ήρθε και το τελικό «χτύπημα» από τον ΠΑΣ Λαμία, ο Βάντερσον κέρδισε το φάουλ εκτός περιοχής, το ανέλαβε ο ίδιος και έκανε με αριστοτεχνική ενέργεια του 0-3… Το μόνο που κατάφερε ο Αστέρας είναι να μειώσει σε 1-3 με τον Πασαλίδη.

Το παιχνίδι τελείωσε χωρίς να έχει υπάρξει κάποια άλλη φάση, με τον ΠΑΣ να πανηγυρίζει μια σπουδαία και ιστορική νίκη, η πρώτη του στη Super League..

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: 

30ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
22ΙΓΚΟΡ ΣΙΛΒΑ
4ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ
5ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
18ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
17ΜΑΤΙΑΣ ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ
8ΧΟΥΑΝ ΜΟΥΝΑΦΟ
10ΛΕΒΙ ΜΑΝΤΙΝΤΑ
9ΕΟΥΧΕΝΙΟ ΙΣΝΑΛΝΤΟ
23ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΤΣΑΣ
11ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ

 

ΠΑΣ Λαμία:

1ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
2ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
5ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ
50ΜΑΡΚ ΑΣΙΓΚΜΠΑ
4ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΟΜΟ
32ΜΑΡΚΟ ΜΠΛΑΖΙΤΣ
77ΠΙΤΙ
10ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ ΚΟΣΤΑ ΒΙΑΝΑ
18ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΟΛΗΣ
14ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
11ΝΟΕ ΑΚΟΣΤΑ ΡΙΒΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button