FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Ξέρω τι έκανες… την τελευταία φορά στην Ελλάδα»(pics+vids)

Εκτός από τον Μακόλεϊ Κριστάντους και ο Αλεξάντερ Ντακόλ φόρεσε στο τέλος την «κυανόλευκη» φανέλα. Πάμε να δούμε όμως τι έκανε την τελευταία φορά που βρέθηκε στην Ελλάδα και στη Super League, ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

Και ενώ όλα έχουν τελειώσει με το θέμα έδρα στον αγώνα ΠΑΣ Λαμία-ΑΕΚ, δυστυχώς όχι όπως θα θέλαμε μερικοί, επιστρέφουμε στην καθημερινότητα με ένα θεματάκι για το ένα από τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της Λαμίας.

Ο λόγος για τον Αλεξάντερ Ντακόλ. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Σκωτία και την Χάμιλτον με την οποία σε 44 παιχνίδια πέτυχε μόλις 7 γκολ, σε ένα πραγματικά δύσκολο και σκληρό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Scottish Premiership.

Πριν φύγει όμως για την Σκωτία, ο Ντακόλ έπαιζε στη χώρα μας με τη φανέλα της ΑΕΚ. Τις σεζόν δηλαδή 2013-2015 ο ποδοσφαιριστής στης Λαμίας, έπαιζε στη Football League αρχικά και μετά στην Super League με την Ένωση.

Με την ΑΕΚ, έπαιξε 37 φορές, τις περισσότερες ως βασικός και πέτυχε 21 γκολ. Δύο πολύ καλές σεζόν, οι οποίες ήρθαν μετά από την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του, την οποία την έκανε με τη φανέλα της Καλλιθέας.

Με την Καλλιθέα έβαλε 25 γκολ, σε 39 εμφανίσεις.

Δείτε και κάποιες από τις καλύτερες στιγμές του Ντακόλ στα ελληνικά και στα σκωτσέζικα γήπεδα:

https://youtu.be/9LnLzxeA2hs

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button