Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Νίκη για Μπέτις, ισοπαλία η Βαλένθια!(vids)

Ισόπαλη αναδείχθηκε η Βαλένθια με αντίπαλο την Λεβάντε εκτός έδρας. Από την άλλη η Ρεάλ Μπέτις πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στην Λα Κορούνια.

ΡΕΑ ΜΠΕΤΙΣ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: 2-1

Γήπεδο: Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Καθάρισε μόνος του τη Λα Κορούνια ο Χοακίν ο οποίος με δύο γκολ οδήγησε την Μπέτις σε νίκη με 2-1.

Στο 9ο μόλις λεπτό, το σουτ του Τέγιο, έξυσε το δοκάρι της Λα Κορούνια, ενώ στο 14’ ο Παντίλιμον είπε όχι σε κεφαλιά του Λεόν αλλά στην επαναφορά ο Χοακίν με νέα κεφαλιά έκανε το 1-0. Ωστόσο στο 23ο λεπτό ο Καρτάμπια με φανταστικό σουτ από πολύ μακριά έκανε το 1-1. Στο 20’ ο Τέγιο μέσα από την περιοχή έχασε ακόμη μια σημαντική ευκαιρία.

Στο 46’ ο Παντίλιμον είπε όχι σε σουτ του Λεόν και στο επόμενο λεπτό ο ρέφερι έδωσε πέναλτι στην Μπέτις αλλά συμβουλευόμενος τον βοηθό τα πήρε πίσω. Στο 60’ ο Αδάν είπε όχι σε σουτ του Καρτάμπια, ο οποίος στο 64’ αστόχησε από καλό σημείο. Και στο 76’ ο Γουαρδάδο έβγαλε όμορφη πάσα για τον Χοακίν που από κοντά πλάσαρε για το 2-1.

ΜΠΕΤΙΣ: Αδαν, Μαντί, Μπαραγάν, Φεντάλ, Ντουρμίζι, Γκαρθία, Ναρβάεθ (51’ Καμαράσα), Τέγιο (72’ Σανάμπρια), Λεόν, Χοακίν (82’ Μπουντεμπούζ), Γουαρδάδο

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Παντίλιμον, Ναβάρο, Σχαρ, Αρίμπας, Χουανφράν, Γκιγιέρμε (54’ Βαλβέρδε), Μπόρχες, Λόπεθ, Μπακάλι (70’ Λουϊζίνιο), Αντόνε, Καρτάμπια (77’ Λούκας)

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 1-1

Γήπεδο: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Λεβάντε αι Βαλένθια στο ντέρμπι της πόλης. Αήττητες αλλά με τρεις ισοπαλίες και οι δύο ομάδες.

Στο 28ο λεπτό η πρώτη καλή στιγμή του ματς με τον Ραούλ να μπλοκάρει το σουτ του Σολέρ, ενώ στο 31’ η Βαλένθια έφτασε στο γκολ. Ο Περέιρα έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Ροδρίγο ολομόναχος μέσα στην περιοχή, πήρε την κεφαλιά κι έκανε το 0-1. Οι «νυχτερίδες» άγγιξαν το 2ο γκολ στο 35’ καθώς η κεφαλιά του Μίνα σταμάτησε στο δοκάρι της Λεβάντε και στην επαναφορά ο Σολέρ πλάσαρε με τον Ραούλ να διώχνει. Και στο 41’, η Λεβάντε έφερε στα ίσα το σκορ από τα πουθενά. Μετα από λάθος διώξιμο της άμυνας της Βαλένθια, ο Μπάρντι κατέβασε με το στήθος και με όμορφο βολέ έκανε το 1-1. Και μάλιστα στο 45’ ο Νέτο είπε όχι σε μακρινό σουτ του Τσέισον.

Στο 49ο λεπτό ο Ροδρίγο βρέθηκε απέναντι στον Ραούλ, αλλά πλάσαρε άστοχα, ενώ στο 59’ π Ραούλ είπε όχι σε σουτ του Σολέρ και αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του ματς στη συνέχεια είχε αρκετά νεύρα και καθόλου καλό ρυθμό.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Ραούλ, Πέδρο Λόπεθ, Ποστίγκο, Τσέμα, Τόνιο, Καμπάνια (80’ Καμπάνια), Τζέισον, Λέρμα (46’ Πιέρ), Μπάρντι, Ίβι Λόπεθ, Αλεγρία (58’ Σάμου)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Νέτο, Γκαράι, Μοντόγια, Μουρίγιο, Γκαγιά, Σολέρ, Παρέχο, Κοντογκμπιά, Περέιρα (61’ Γουέδες), Ροδρίγο, Σάντι Μίνα (73’ Τζάτζα)

https://youtu.be/1TDiDW4QEQk

https://youtu.be/H51DEAXTuKU

https://youtu.be/j8mQ7_p6lz4

https://youtu.be/-YOWnR0f8SE

https://youtu.be/ms7atu5lR2s

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button