FeaturedΝέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τεννές: «Στο ΔΑΚ θα τους βάζαμε δύσκολα»

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, στη συνέντευξη τύπου εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την μαχητικότητα και τη συνέπεια της ομάδας του, τόνισε πως κάθε αγώνας γι’αυτούς είναι σαν να ‘ναι ο τελευταίος και πως αν ο ΠΑΣ έπαιζε στη φυσική του έδρα το ματς θα ήταν διαφορετικό και πιο δύσκολο για την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα του παιχνιδιού: «Ένα παιχνίδι στο οποίο η ΑΕΚ ήταν σίγουρα καλύτερη, αλλά και αρκετά φλύαρη. Απέναντι σε εμάς που είμαστε μία μαχητική ομάδα, πειθαρχημένη και με καλά τρεξίματα ήταν δύσκολο να μας κάνει φάσεις. Νομίζω ότι την καλύτερη φάση του παιχνιδιού την έχουμε εμείς με τον Μπλάζιτς.

Από εκεί και πέρα, χάσαμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ωστόσο, φεύγουμε για άλλη μία φορά ευχαριστημένοι από τη συνολική εικόνα της ομάδας. Δείχνουμε ότι το πάμε καλά και μπορούμε να έχουμε μέλλον στην κατηγορία, αλλά είναι πάρα πολύ νωρίς. Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά και ευχήθηκα τα καλύτερα στην ΑΕΚ».

Για το αν ο τρόπος που ηττήθηκαν πεισμώνει την ομάδα: «Εμείς σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει δείχνουμε ότι είμαστε πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Χάσαμε από τον Ολυμπιακό, πήγαμε μετά και κερδίσαμε. Έχουμε τη φιλοσοφία πως κάθε ματς θα είναι για μας το τελευταίο. Τα παιδιά το έχουν αποδεχτεί αυτό. Εάν δεν δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας δεν θα έχουμε τύχη. Ήμασταν ο αδύναμος κρίκος, δεν είμαστε πλέον».

Για το ότι έγινε το ματς στο Περιστέρι: «Όλος ο κόσμος το πιστεύει αυτό. Είναι καθαρά εκτός έδρας αυτό το ματς. Για την ΑΕΚ ήταν 3-4 χιλιόμετρα από εδώ. Εμείς κάναμε ολόκληρο ταξίδι και δεν έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Στο δικό μας γήπεδο θα της βάζαμε πολύ δύσκολα».

Για το πέναλτι: «Δεν έχω προλάβει να το δω (το πέναλτι), αλλά και τι θα βγει; Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Τώρα, αν είναι ή δεν είναι πέναλτι, για μας μικρή σημασία έχει. Δεν έχουν καμία σχέση οι στόχοι των δύο ομάδων, η ΑΕΚ πηγαίνει για πρωτάθλημα κι εμείς για να σωθούμε. Η ευχαρίστηση η δική μας είναι ότι για άλλο ένα παιχνίδι δείξαμε συμπαγής και πειθαρχημένη ομάδα».

Για το αν θα κάνει ροτέισον στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ ούτως ή άλλως, αλλά, ναι, γιατί το Κύπελλο είναι σε δεύτερη μοίρα. Μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα και η σωτηρία της ομάδας».

Για τους Ντακόλ και Κρισάντους: «Ενδεχομένως να τους έχω στην αποστολή στο ματς της Τετάρτης».

Για τη σύγκριση ΑΕΚ και Ολυμπιακού: «Παίξαμε και με τους δύο μετά από παιχνίδια που είχαν με την ίδια ομάδα, τη Ριέκα. Για να είμαι ειλικρινής δεν νομίζω ότι η εικόνα τους είναι αυτή που έδειξαν στις αναμετρήσεις με μας. Έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα, μπορούν να βγάλουν πολύ καλύτερη εικόνα. Και οι δύο, εν συγκρίσει με άλλα τους παιχνίδια, ήταν κατώτεροι. Ίσως να μην τους βολεύει και η τακτική η δική μας. Νομίζω ότι ήταν ευτυχής συγκυρία για μας ότι τους αντιμετωπίσαμε μετά από ευρωπαϊκό τους παιχνίδι, που ήταν και νικηφόρο».

Για το αν διαθέτει παίκτη που κάνει τη διαφορά στην τελική προσπάθεια: «Το γκολ είναι μια πολύ μυστήρια υπόθεση, ακόμα και στις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες γκολτζή ψάχνουν. Εμείς πήραμε δύο σέντερ φορ την τελευταία στιγμή, αλλά θεωρώ ότι θα πρέπει να υπάρχει μια συνολική προσπάθεια της ομάδας.

Την προηγούμενη αγωνιστική βάλαμε τρία γκολ, δεν λέει τίποτα αυτό. Μακάρι να υπήρχε και ο παίκτης που θα κάνει τη μισή ευκαιρία γκολ, αλλά δεν είναι εύκολο και καθόλου εύκολο για μικρομεσαία ομάδα όπως είναι η Λαμία. Τα παιχνίδια των μικρομεσαίων ομάδων μεταξύ τους είναι στις ισοπαλίες, στο ένα γκολ, εκεί είναι».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button