ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Τεννέ!(vid)

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο Μπάμπης Τεννές αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΣ Λαμία με την ΑΕΚ, στη συνέντευξη Τύπου της Ριζούπολης.

«Όταν δεν υπάρχει κόσμος στις εξέδρες καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούμε να δούμε ένα παιχνίδι με έντονο ρυθμό, με μια μαχητικότητα μεγάλη, παρ’ όλα αυτά υπήρχαν αυτά τα στοιχεία για ένα αρκετό χρονικό διάστημα στον αγωνιστικό χώρο και από τις δύο ομάδες. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, αν σκεφτούμε ότι από τους έντεκα που ξεκίνησαν μόνο δύο παιδιά έπαιξαν την Κυριακή στο πρωτάθλημα. Έκαναν μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χάσαμε δίκαια, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού αν το δοκάρι είχε γίνει γκολ. Εμείς θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση στο Κύπελλο, αλλά το μυαλό μας ήταν και είναι στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο.

Η ομάδα μας έχει κάνει ατελείωτα ταξίδια, είναι το παράπονό μου. Ελπίζω ότι από το επόμενο παιχνίδι θα μπούμε στο γήπεδό μας και θα μπούμε σε μια καλύτερη σειρά. Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά, που συνήθως δεν το κάνω μετά από ήττα, γιατί ήταν αξιέπαινη η προσπάθειά τους», ανέφερε ο Τεννές».

Για το αν η επιστροφή στην έδρα της θα δώσει στη Λαμία νέα δυναμική: «Νομίζω πως ναι, γιατί η Λαμία έχει κόσμο, θερμό κοινό, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και καταλαβαίνετε ότι αυτό θα είναι ένα έξτρα κίνητρο για την προσπάθεια των παιδιών.

Άλλο το να κάνεις συνέχεια ταξίδια και να παίζεις στην ουσία πάντα φιλοξενούμενος, γιατί και στα δύο παιχνίδια στο Περιστέρι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό φιλοξενούμενοι ήμασταν, και άλλο να παίζουμε με 4 και 5 χιλιάδες κόσμο που ελπίζουμε ότι θα έχουμε.

Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και με την επιστροφή στο γήπεδο θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι».

Για το πότε θα είναι απόλυτα έτοιμοι οι Ντακόλ και Κρισάντους: «Δεν θέλω να μιλήσω ξεχωριστά για κανέναν παίκτη, θα πω ότι από τα εννιά νέα παιδιά που χρησιμοποίησα υπήρξαν τρία με τέσσερα που μου φώναξαν “είμαστε και εμείς” και είναι κέρδος αυτό».

Δείτε το βίντεο του a-sports από την αίθουσα της συνέντευξης Τύπου της Ριζούπολης:

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button