Γενικά

Η απίστευτη ιστορία ενός αστυνομικού… από το ΑΕΚ-ΠΑΣ Λαμία!

Δείτε τι έπαθε ένας από τους αστυνομικούς που είχε υπηρεσία στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Λαμία.

Την παρακάτω επιστολή την έστειλε η κόρη του αστυνομικού:

Ο πατέρας μου ήταν μέτρα στο γήπεδο και τώρα είναι στο χειρουργείο του 401. Γιατί;

Επαιζε η ΑΕΚ με τη Λαμια. Ο μπαμπας μου ειναι αστυνομικος.Ειναι 50 χρονων.Στο σωμα βρισκεται απο το 1993. Την Κυριακη, λοιπον, χτυπηθηκε κατα τη διεξαγωγη του αγωνα. Ηταν εξω απο το γηπεδο,στο ημιχρονο και απλα στεκοταν ορθιος στο δρομο.Οταν 5 ατομα με κουκουλες στο προσωπο και διακριτικα της ΑΕΚ ετρεξαν προς το μερος του,του εριξαν με ενα λοστο στο χερι,επεσε κατω και μεχρι ο συναδελφος του να καταλαβει τι συμβαινει,τον κλωτσουσαν στο προσωπο.

Ο μπαμπας μου απο την Κυριακη το βραδυ είναι στο 401 με σπασμενο ολοκληρωτικα βραχιονα στο χερι το οποιο χρειαζεται χειρουργείο για να μπει λαμα.Με σπασμενη μυτη και ζυγωματικα.Με ενα δοντι να λειπει και 5 ραμματα στο κεφαλι! Αυριο θα κανει ενα 6ωρο χειρουργειο για το προσωπο και μετα ενα για το χερι.Θα μπουν ολα πλαστικα στη μυτη και τα ζυγωματικα και ο γιατρος θα προσπαθησει να ισιωσει το μπροστινο μερος του προσωπου,το οποιο εχει ερθει ελαφρως μπροστα.


Τι και αν φωνάξαμε για την κατάσταση στα γήπεδα. Η πολιτεία έκανε πως ακούει και μετά γύρισε πλευρό παγερά αδιάφορη. Αλλά εμείς μέχρι πότε θα δεχόμαστε να μετράμε τραυματίες. Πότε επιτέλους θα πούμε “Όχι. Είναι εξοργιστικός ο τρόπος που οι αστυνομικοί χρησιμοποιούνται διαρκώς ως σάκος του μποξ για να ξεσπούν όλοι οι ανεγκέφαλοι, τα αυτιά των οποίων χαιδεύουν διάφοροι. Αυτό σταματάει ΣΗΜΕΡΑ.”

Χθες ήταν ο συνάδελφος, αύριο μπορεί να είσαι εσύ…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button