Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φιλική 5ρα ο Αρης στον Αιγινιακό

Ο Άρης ,στο έβδομο φιλικό προετοιμασίας του, έδειξε σημάδια σημαντικής βελτίωσης και επικράτησε του Αιγινιακού με το ευρύ 5-1.

Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν εντυπωσιακοί από την έναρξη της αναμέτρησης και προηγήθηκαν 4-0 στο ημίχρονο, αποτέλεσμα της εξαιρετικής απόδοσης που είχαν μεσοεπιθετικά.

O Δημήτρης Σπανός είδε τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν αυτοματισμούς στο γήπεδο και να δημιουργούν αρκετές φάσεις στα καρέ του αντιπάλου. Μάλιστα πολύ νωρίς, στο 2ο λεπτό, άνοιξαν το σκορ με δράστη τον Καπνίδη μετά από προσπάθεια του Μπαργκάν..

Στο 9′ ο Αρης πανηγύρισε για δεύτερη φορά, με τον Δεληζήση να πετυχαίνει γκολ με το κεφάλι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πλατέλλα. Το τρίτο γκολ ήρθε πολύ γρήγορα και αυτό με τον Μουμίν να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα “κιτρινόμαυρα”.

Στο 45ο λεπτό ο Πλατέλλας από δημιουργός ντύθηκε σκόρερ και διεύρυνε το προβάδισμα του Άρη στο 4-0.

Στην επανάληψη, ο τεχνικός του Άρη άλλαξε αρκετούς παίκτες, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 51ο λεπτό με πέναλτι του Δωματά. Στο 55′ όμως ήρθε η απάντηση για τον Άρη, με ένα ακόμη γκολ, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Κάσσο, γράφοντας και το τελικό 5-1 της αναμέτρησης.

Έτσι αγωνίστηκαν:

Aιγινιακός(Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος (Καραγκιόζης 45΄), Λιόλιος, Βλάχος, Παζιτζόγλου, Καρακώστας (Ταουσάνης 62΄), Γκατζολάρι,  Ζούρκος, Παπαδόπουλος (Λεφίδης 45΄), Πολύζος, Δωματάς (Μάιγκα 67΄), Σοφιάνης (Ντόγος 62΄).

Άρης (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης (64΄Αναγνωστόπουλος), Βαλεριάνος (46΄Νέτο), Μπούρμπος, Δεληζήσης, Σόουζα (64΄Κλιγγόπουλος), Μουμίν (46΄Μαραγκός) ,Ιντζόγλου (46΄Στεφάνοβιτς), Μπαργκάν (46΄Λώττας),Πλατέλλας (46΄Μιλούνοβιτς), Πασάς (46΄Ντούνης) και Καπνίδης (30΄λ.τρ. Κάσσος).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button