FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Είναι τέσσερις… και τους «συνδέουν»!(pics)

Στο πλαίσιο του pregame του αγώνα ΠΑΣ Λαμία-Πανιώνιος, το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα με ένα ακόμη αφιέρωμα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Τη Δευτέρα 2/10 στο ΔΑΚ Λαμίας ο ΠΑΣ θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο «σπίτι» της «κυανόλευκης» ομάδας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Πάμε όμως να δούμε ένα ακόμη αφιέρωμα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Σουλεϊμόν Ακίμ Όμο, Νίκος Παπαδόπουλος, Αλεξάντερ Ντακόλ και Φιορίν Ντουρμισάι. Είναι τέσσρις και συνδέουν άμεσα τον ΠΑΣ Λαμία και τον Πανιώνιο.

Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές, έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων και μάλιστα οι τρεις πρώτοι φορούν τώρα τη φανέλα της φθιωτικής ομάδας, ενώ ο Ντουρμισάι αγωνίζεται πλέον με τον «ιστορικό» με μεγάλη επιτυχία.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή και σας ξεκινήσουμε από τον παλιό.

Σουλεϊμόν Ακίμ Όμο:

Ήρθε στην Ελλάδα το 2005 για την ομάδα του Αιγάλεω και πήγε στην Πλατεία το 2009 όπου και έκατσε μέχρι το 2014. Αγωνίστηκε 62 φορές με τη φανέλα του Πανιωνίου και πέτυχε μάλιστα και 4 γκολ.

Στον ΠΑΣ Λαμία ήρθε το 2016, έχει αγωνιστεί 28 φορές και έχει πετύχει 6 τέρματα, ενώ βοήθησε τα μέγιστα στο να πάρει η ομάδα της Λαμίας την άνοδο στην Super League.

Αλεξάντερ Ντακόλ:

Ήρθε στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού το μακρινό 2004. Στον Πανιώνιο πήγε ως ελεύθερος το 2007, έκατσε μέχρι το 2009 αλλά αγωνίστηκε μόλις 2 φορές χωρίς να καταφέρει να πείσει…

Στη Λαμία ήρθε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου μαζί με τον Κρισάντους.

Νίκος Παπαδόπουλος:

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, αλλά έγινε γνωστός και καθιερώθηκε στην ομάδα του Πανιωνίου.

Μετά από ένα μικρό πέρασα από την Φορτούνα Ντίσελντορφ, ο Έλληνας τερματοφύλακας επέστρεψε στην Ελλάδα το 2013 για να φορέσει τη φανέλα των Νεσμυρνιωτών. Έκατσε εκεί μέχρι το 2016 μετρώντας 40 εμφανίσεις.

Στη Λαμία ήρθε το καλοκαίρι του 2017 και με τις εμφανίσεις του έχει πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του…

Τέλος, θα αναφερθούμε στον Φιορίν Ντουρμισάι:

Ο 20χρονος φορ είναι παιδί των σπουδαίων ακαδημιών του Πανιωνίου και πλέον αγωνίζεται και ως βασικός στην πρώτη ομάδα του «ιστορικού».

Όμως, την περσινή χρονιά φόρεσε με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, τον οποίο και βοήθησε με τα 8 γκολ του να πάρει την άνοδο στη Super League.

Πλέον, τη Δευτέρα και αν ξεπεράσει τον τραυματισμό του θα επιστρέψει στο ΔΑΚ Λαμίας ως αντίπαλος με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button