Άλλα αθλήματα

O Alonso δεν αγαπά τη Ferrari…

Στο Grand Prix Μαλαισίας ο Sebastian Vettel είχε παράπονα από την εντός πίστας συμπεριφορά του Fernando Alonso.

Με τον Fernando Alonso τα έβαλε στη Μαλαισία ο Sebastian Vettel και όχι άδικα. Όταν στον 48ο γύρο του Grand Prix της Σεπάνγκ ο Γερμανός έπαιζε φουλ επίθεση διεκδικώντας μία θέση στο βάθρο από τον Daniel Ricciardo, η οδήγηση του Ισπανού του κόστισε σημαντικά.

Κι αυτό διότι ενώ ο οδηγός της Red Bull πέρασε τον ομόλογό του στη McLaren στην πρώτη στροφή του ασιατικού σιρκουί, εκείνος της Ferrari χρειάστηκε να περιμένει μέχρι την τέταρτη!

«Έλα Alonso, νόμιζα πως ήσουν καλύτερος από το να συμπεριφέρεσαι έτσι», παραπονέθηκε μέσω team radio ο Vettel που από εκείνο το σημείο και μετά συμβιβάστηκε με την τέταρτη θέση, που τον φέρνει πλέον 34 πόντους πίσω από τον Lewis Hamilton στη μάχη του τίτλου, με μόλις πέντε αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας και συγκεκριμένα, μιλώντας στη μεικτή ζώνη της Σεπάνγκ, ο 30χρονος αναφέρθηκε στον άνθρωπο τον οποίο διαδέχθηκε στο ρόλο του ηγέτη της Scuderia.

«Ο Fernando αποφάσισε να πεταχτεί ανάμεσά μας. Νομίζω πως φεύγοντας από τη Ferrari είπε πως ήταν υποστηρικτής της αλλά σήμερα δεν λειτούργησε σαν τέτοιος», είπε με νόημα ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

πηγή: sport24

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button