FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τεννές: «Ταράχθηκα όταν είδα την κλήρωση…»

Δείτε τι δήλωσε ο Μπάμπης Τεννές, σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον αγώνα με τον Πανιώνιο καθώς και για το δύσκολο πρόγραμμα του ΠΑΣ Λαμία.

Στην εξαιρετική εικόνα του Πανιωνίου, στάθηκε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μπάμπης Τεννές.

Ο τεχνικός της Λαμίας μάλιστα, που έχει αντιμετωπίσει όλους τους μεγάλους, εξέφρασε την άποψη ότι η εικόνα των «κυανέρυθρων» στο πρώτο 25λεπτο του ματς με την ομάδα του, τον εξέπληξε και του έδωσε την εικόνα ότι είναι αυτή τη στιγμή η κορυφαία ομάδα στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, μίλησε και για την επιλογή του να στηριχθεί στον περσινό κορμό με τις κάποιες ποιοτικές προσθήκες.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα

Για τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο: «Ήταν ευτυχία που φτάσαμε σε μια νίκη πολύ σημαντική απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που είναι ο Πανιώνιος. Δεν πιστεύαμε ότι παίζαμε με έναν τόσο καλό αντίπαλο. Αφού κλείναμε τα μάτια μας. Η παρουσία του κόσμου ήταν καταλυτική στο ματς. Το καλοκαίρι επιλέξαμε να κρατήσουμε τους παίκτες και όχι να πάμε σε πολλές μεταγραφές. Υπήρχε μια ηθική υποχρέωση απέναντι τους, αλλά και εκείνοι απέδειξαν την ποδοσφαιρική τους αξία. Είναι όμως νωρίς να βγάζουμε συμπεράσματα. Θα είμαστε σε ένα γκρουπ ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή». 

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του: «Όταν έγινε η κλήρωση δεν σας κρύβω ότι ταράχθηκα γιατί στα οκτώ πρώτα παιχνίδια είχαμε να αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας όλες τις μεγάλες ομάδες. Η δυναμική και τα ονόματα των ομάδων αυτών μας τρόμαζε. Η ομάδα μας όμως σε κάθε ματς παίζει για τη νίκη και αυτό το έχουμε αποφασίσει να κάνουμε και ευτυχώς τα πράγματα πάνε μέχρι τώρα καλά». 

Για το ποια ομάδα της Super League ξεχωρίζει: «Οι μεγάλες ομάδες ακόμα δεν έχουν βρει τις ισορροπίες τους και τον τρόπο που πρέπει να παίζουν. Οι μικρές ομάδες παράλληλα έχουν αποκτήσει μαχητικότητα και δεν έχουν τον φόβο που είχαν απέναντι στους μεγάλους. Από τις ομάδες ας πούμε που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα, ο Πανιώνιος του πρώτου 25λεπτου ήταν ο καλύτερος».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button