ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πέρυσι «κυανόλευκοι»… αλλά φέτος;

Δείτε που βρίσκονται τώρα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία, οι οποίοι φορούσαν τα «κυανόλευκα» την περσινή σεζόν.

21 ποδοσφαιριστές έφυγαν από τον ΠΑΣ Λαμία το φετινό καλοκαίρι, καθώς έγινε μεγάλο ξεκαθάρισμα στο ρόστερ της ομάδας, η οποία αγωνίζεται φέτος στην Super League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Άλλοι ήταν βασικοί πέρυσι, όπως ο Βασιλόγιαννης, ο Ματσούκας και ο Σπυρόπουλος και άλλοι απλά είχαν κάποιες συμμετοχές στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Πάμε όμως να δούμε που βρίσκονται τώρα αυτοί οι ποδοσφαιριστές, μετά το πέρασμά τους από τον ΠΑΣ Λαμία.

Ξεκινάμε με τον Λουίτζι Τσενάμο, ο οποίος πλέον είναι αντίπαλο του ΠΑΣ Λαμία, καθώς αγωνίζεται στον Παναιτωλικό.

Δεύτερος τερματοφύλακας που αποχώρησε από τον ΠΑΣ, ήταν ο Χρήστος Βορύλλας, ο οποίος πλέον φοράει τη φανέλα της Καλλιθέας στη Football League.

Τρίτος, ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος ο οποίος στο τέλος του καλοκαιριού υπέγραψε στην ομάδα της Δόξας Δράμας και θα αγωνίζεται στην Football League 2 φέτος.

Ο τέταρτος της λίστας αγωνίζεται και αυτός στην Δόξα Δράμας και είναι ο Σταύρος Πεταυράκης.

Ο πέμπτος, είναι ο Στέλιος Ποζατζίδης ο οποίος θα αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Στο πρωτάθλημα της Football League 2 αγωνίζεται πλέον ο έκτος της λίστας μας, ο οποίος είναι ο κεντρικός αμυντικός Γιώργος Ρογγότης. Ο πρώην «κυανόλευκος» φοράει φέτος τη φανέλα του Ιάλυσου.

Ο έβδομος στη σειρά είναι ο Δημήτρης Κοτσώνης, ένας από τους περσινούς αρχηγούς του ΠΑΣ Λαμία. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός υπέγραψε το καλοκαίρι στην ομάδα του ΑΟ Τρικάλων.

Ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην όγδοη θέση, με τον Τάσο Χριστοφιλέα να αποχαιρετά την ομάδα της Λαμίας και να αγωνίζεται φέτος με τον Αήττητο Σπάτων.

Επόμενος είναι ο Γιάννης Αντωνόπουλος, ο οποίος αγωνίζεται φέτος με τη φανέλα του Αστέρα Ιτέας.

Ο δέκατος της λίστας είναι ο Μιχάλης Αυγενικού. Ο Έλληνας αμυντικός χαφ αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα του ΑΣ Ρόδου.

Στη συνέχεια θα πάμε στον Ανδρέα Βασιλόγιαννη, ο οποίος δεν αγωνίζεται πλέον σε κάποιο από τα ελληνικά πρωταθλήματα, αλλά έφυγε για την Τουρκία και την Ουμρανίγεσπορ της τρίτης κατηγορίας.

Δωδέκατος της λίστας, ο Γιάννης Παπαευθυμίου, ο οποίος μετακόμισε την καλοκαιρινή μεταγραφική περιόδο στην ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Έπειτα πάμε στον Αντρέ Γκερέιρο Ρότσα, ο οποίος ήρθε το 2017 στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία από την Μπραγκατίνο και πλέον από το καλοκαίρι έχει μείνει ελεύθερος.

Ο επόμενος δεν άφησε και τις καλύτερες των εντυπώσεων και δεν αγωνίστηκε καθόλου στο περσινό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Μίλος Τζόκιτς, ο οποίος φέτος θα φοράει τη φανέλα του ΑΟ Τρικάλων.

Ένας ακόμη Σέρβος είναι στην επόμενη θέση, με τον Νεμάνια Τσόβιτς να μην έχει πολλά να θυμάται από την Λαμία. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΣ, ήρθε τον Ιανουράριο στην ομάδα και τον Μάρτιο αποχώρησε… Από την στιγμή που έφυγε από τους «κυανόλευκους» βρήκε στέγη στην ΦΚ Μίνσκ.

Στη συνέχεια θα πάμε στον άτυχο Γιόνε Σίλβα Πίντο, ο οποίος ενώ ξεκίνησε πολύ καλά την περσινή σεζόν με τον ΠΑΣ Λαμία, η ρήξη χιαστών που έπαθε τον άφησε εκτός για ένα εξάμηνο. Φέτος, επέστρεψε και υπέγραψε συμβόλαιο με τον Άρη στη Football League, αλλά και πάλι υπέστη ρήξη και θα βρίσκεται στα πιτς για τους επόμενους τρεις μήνες περίπου.

Ένας ακόμη αντίπαλος των Φθιωτών στο πρωτάθλημα της Super League είναι ο Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα του Πανιωνίου όπου και ανήκε και πέρυσι που αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Λαμία.

Κάτοικος Δράμας είναι και ο Λευτέρης Ματσούκας από φέτος και μαζί με τους Πεταυράκη και Σπυρόπουλο έχουν κάνει μια μικρή Λαμια, στην ομάδα της Δόξας.

Τέλος, ο Δημήτρης Φερφελής έφυγε το καλοκαίρι από τον ΠΑΣ Λαμία και αναχώρησε για την Γερμανία και την FVS Τσιβκάου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button