ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τους πιο… επικίνδυνους ο Παντελιάδης!

Ο Θανάσης Παντελιάδης έχοντας κάνει το 8/8 φέτος με τον ΠΑΣ Λαμία, αποτελεί ένα από τα πιο επικίνδυνα αριστερά μπακ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής, ήρθε φέτος το καλοκαίρι στον ΠΑΣ Λαμία και από τα φιλικά ακόμη έδειχνε πως θα βοηθούσε αρκετά το σύνολο του Μπάμπη Τεννέ.

Ο Παντελιάδης σε συνεργασία τις περισσότερες φορές με το Νόε Ακόστα ο οποίος αγωνίζεται αριστερά στην επίθεση, δημιουργούν επικίνδυνες φάσεις και καταστάσεις στα αντίπαλα στόπερ.

Ο 29χρονος μπακ, σε 8 παιχνίδι με τον ΠΑΣ στη Super League μετράει 8 τελικές προσπάθειες, οι οποίες οι 3 είναι εντός εστίας, οι άλλες 3 εκτός και έχει και δύο κεφαλιές, αριθμός παράξενος για αριστερό μπακ.

Αν ρίξουμε μια ματιά στα βασικά αριστερά μπακ των μεγάλων ομάδων θα δούμε ότι μόνο ο Μάριν Λέοβατς του ΠΑΟΚ έχει 5 τελικές προσπάθειες, ενώ ο Νίκλας Χούλτ του Παναθηναϊκού έχει 0, ο Έλντερ Λόπες της ΑΕΚ έχει 2 και ο Λεονάρντο Κούτρης του Ολυμπιακού έχει μόλις 1.

Έχει συνολικά 34 γεμίσματα, με το μεγαλύτερο ποσοστό εξ’ αυτών να είναι πετυχημένα. Το μοναδικό του μειονέκτημα είναι τα λάθη, έχοντας 44, κάτι όμως που με την καλή συνεργασία που υπάρχει στην άμυνα της Λαμίας διοθρώνεται σχεδόν εγκαίρως.

Τέλος, στα αμυντικά του καθήκοντα είναι εξίσου καλός, έχοντας μια απόκρουση, 7 κλεψίμματα και 10 επεμβάσεις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button