ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το προφίλ της Καλλιθέας!(pics)

Ο Βραζιλιάνος προπονητής, ο διεθνής αρχηγός από το Μάλι και ο δανεικός από τη Λαμία.

Την ομάδα της Καλλιθές θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα στις 19:30 ο ΠΑΣ Λαμία στο ΔΑΚ Λαμίας, για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το LamiaSports στο πλαίσιο του pregame σας παρουσιάζει το προφίλ της αθηναϊκής ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος… προπονητής

Πρπονητής στην ομάδα της Καλλιθέας είναι ο Μαρσέλο Τροΐζι ο οποίος ανέλαβε το 2017 την ομάδα της Αθήνας. Ο Μαρσέλο είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας καθώς αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα Ελλάδος με τις φανέλες των Εδεσσαϊκού, ΠΑΟΚ, Λάρισας, Κιλκισιακού και Λεβαδειακού.

Η Καλλιθέα είναι η πρώτη ομάδα της Ελλάδας που επιχειρεί να κοουτσάρει ο Τροΐζι, καθώς έχει μεγάλη εμπειρία από το αλβανικό πρωτάθλημα.

Ο διεθνής αμυντικός χαφ… με αρχηγικές ικανότητες

Αρχηγός της Καλλιθέας είναι ο γνωστός σε αρκετούς Ντρίσσα Ντιακιτέ, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει φορέσει και τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής αμυντικός χαφ με το Μάλι έγινε γνωστός στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο παίζοντας με τη φανέλα της Νις, με την οποίος αγωνίστηκε σε 143 παιχνίδια.

Όπως προείπαμε είναι ενεργός διεθνής ποδοσφαιριστής με την Εθνική του Μάλι, έχοντας 43 παιχνίδια στα πόδια του.

Η ευκαιρία του Βορύλλα και ο δανεισμός από τον ΠΑΣ Λαμία

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, στον ΠΑΣ Λαμία εκτός από το Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος προοριζόταν για βασικός τερματοφύλακας, ήρθε και δανεικός από τον ΠΑΟΚ ο Νίκος Μελίσσας.

Αυτό σήμαινε πως οι δύο πιο πάνω μαζί με τον αρχηγό Βαγγέλη Πίτκα, «έκλειναν» τις θέσεις των τριώ τερματοφυλάκων.

Έτσι, ο νεαρός Χρήστος Βορύλλας, δεν θα είχε χρόνο συμμετοχής και αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στην ομάδα της Καλλιθέας.

Στην ομάδα της Αθήνας, ο παίκτης του ΠΑΣ θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του έτσι ώστε να επιστρέψει και να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ της λαμιώτικης ομάδας.

Το υπόλοιπο ρόστερ των Αθηναίων

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button