ΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό… στην «βαριά» ήττα από τον Παναιτωλικό!

Δείτε τι έχει καταφέρει μέχρι στιγμής ο επόμενος αντίπαλος του ΠΑΣ Λαμία, Πλατανιάς Χανίων στις 8 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της SuperLeague Σουρωτή.

Δεν πείθει φέτος η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, καθώς ο Πλατανιάς Χανίων ενώ πέρυσι είχε μια πολύ σκληρή έδρα, φέτος έχει δύο πολύ βαριές ήττες στα Περβόλια.

Την Κυριακή 29/10 οι κρητικοί θα ταξιδέψουν στη Λαμία, για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία.

Το LamiaSports στο πλαίσιο του pregame, σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα του Πλατανιά, στις 8 πρώτες αγωνιστικές:

1η αγωνιστική

Για την πρώτη αγωνιστική η ομάδα του Πλατανιά υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό, τον οποίο ανάγκασε σε ισοπαλία, με σκορ 1-1. Το γκολ για τα Χανιά πέτυχε ο Νίκος Κοροβέσης στο 78΄. Ο Παναθηναϊκός είχε ανοίξει το σκορ λίγο νωρίτερα με τον Τσάβες.

2η αγωνιστική

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον Πλατανιά και μια μεγάλη ήττα από την ομάδα της Ξάνθης, με σκορ 0-2. Τίποτα δεν πήγε καλά εκείνη την ημέρα για τον Παράσχο…

3η αγωνιστική

Για την 3η αγωνιστική η ομάδα των Χανίων αγωνίστηκε στη Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό. Αν και ήταν πολύ καλύτερος δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ο Μπούντικ έβαλε μπροστά στο σκορ του φιλοξενούμενους στο 57΄αλλά ο Μητρόπουλος στο 90΄έγραψε το τελικό 1-1.

4η αγωνιστική

Μια ακόμη γκέλα είχε η 4η αγωνιστική για τον Πλατανιά, καθώς στο γήπεδο των Περιβολίων υποδέχθηκε την Κέρκυρα, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0.

5η αγωνιστική

Το πρώτο διπλό της χρονιάς για το σύνολο του Γιώργου Παράσχου ήρθε στο παιχνίδι απέναντι στον προβληματικό Πλατανιά Χανίων. Το γκολ του Ενσικούλου στο 22΄ήταν αρκετό για να δώσει στην κρητική ομάδα τη νίκη και τους τρεις βαθμούς…

6η αγωνιστική

Όμως, μετά το χαρούμενο απόγευμα στη Ριζούπολη, ήρθε το απαίσιο μεσημέρι στα Χανιά, όπου ο Παναιτωλικός ανάγκασε την ομάδα του Πλατανιά σε «βαριά» ήττα με 0-3.

7η αγωνιστική:

Και ήττες συνεχίστηκαν και την επόμενη αγωνιστική για την χανιώτικη ομάδα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα εκμεταλλεύτηκε στους κενούς χώρους που βρήκε και με 3 γκολ πήρε τη νίκη εύκολα και χωρίς πολλά-πολλά. Το γκολ της τιμής για τον Πλατανιά ο Γκρζέλακ στο 7΄.

8η αγωνιστική

Την αγωνιστική που μας πέρασε ο Πλατανιάς γνώρισε μια ακόμη εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από την «πεθαμένη» Λάρισα.

Έτσι μετά από αυτά τα αποτελέσματα, ο Πλατανιάς Χανίων έχει 6 βαθμούς και βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της SuperLeague.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button