Γενικά

Ξεπέρασαν τις 60.000 οι συμμετοχές για το «Survivor 2»

Μία εβδομάδα αφότου κυκλοφόρησε και επίσημα το νέο τρέιλερ για το «Survivor 2», οι αιτήσεις συμμετοχής σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και ήδη ξεπέρασαν τις 60.000!

Από τον Ιούλιο οπότε και ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μέχρι και σήμερα οι αιτήσεις καταφθάνουν κατά χιλιάδες στα γραφεία της Ajun Medya και αναμένεται να αγγίξουν και τις 100 χιλιάδες μέχρι την λήξη της προθεσμίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αριθμός των αιτήσεων στο «Survivor» της Τουρκίας δεν ξεπερνά τις 55.000 αιτήσεις παρά την τεράστια διαφορά στο μέγεθος του πληθυσμού και το γεγονός ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην χώρα του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να βγάλει πολύ νωρίτερα το «Survivor», δηλαδή στα τέλη Ιανουαρίου προκειμένου να χτυπήσει τον ανταγωνισμό και να εκμεταλλευθεί όσο μπορεί την δυναμική που δείχνει να έχει ακόμη το ριάλιτι.

Σε λίγες ημέρες θα αρχίσουν και επίσημα οι συζητήσεις της παραγωγής με τους “Διάσημους” προκειμένου να επιλεγούν τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη μία ομάδα. Στη συνέχεια θα γίνουν πολλές οντισιόν για να καταλήξουν και στην ομάδα των “Μαχητών”.

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ που βγήκε στη δημοσιότητα:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button