FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από το φιλικό στην Αλίαρτο… σε αυτό της Λιβαδειάς!(vid+pics)

Αναλυτικά η «φιλική» προϊστορία του ΠΑΣ Λαμία με τον Λεβαδειακό…

Μόλις μία νίκη έχει ο ΠΑΣ Λαμία στα  φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα της Φθιώτιδας απέναντι στον Λεβαδειακό.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα φιλικά παιχνίδια των δύο ομάδων

Το φιλικό του Καρπενησίου… που «βάφτηκε» «κυανόλευκο»

Στο φιλικό το οποίο κέρδισε ο ΠΑΣ ήταν αυτό του καλοκαιριού που μας πέρασε, στο οποίο κέρδισε με 1-0.

Η ήττα στη Λιβαδειά

Το 2016 και πάλι στην καλοκαιρινή προετοιμασία τον δύο ομάδων, ο ΠΑΣ Λαμία ταξίδεψε στη Λιβαδειά αυτή τη φορά και αντιμετώπισε τους Βοιωτούς.

Ο φιλικός αγώνας της ομάδας μας ενάντια στο Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο της Λειβαδιάς ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Στέλιου Βασιλείου.

Στις συνθέσεις των δύο ομάδων πήραν μέρος οι:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Δασκαλάκης, Μουλόπουλος, Μιλιάζες (63′ Καραχάλιος), Ουόνκ, Τριποτσέρης (46′ Μάγκας), Μαχαίρας, Καλτσάς, Παππάς (Ντα Σίλβα), Μπελγκαζουανί (75′ Χατζηλάμπρος), Βασιλείου, Σένκα (41′ Γιακουμάκης λ.τρ).

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Σπυρόπουλος (71′ Ρογκότης – υπό δοκιμή), Πεταυράκης (46′ Παπαργυρίου), Κοτσώνης (46′ Βαλλιός), Αναστασιάδης, Όμο (75′ Μανιάς), Μπουλούλης (46′ Βασιλόγιαννης), Αυγενικού (46′ Τζόκιτς), Πίντο (46′ Ντουρμισάι – 75′ Πατσαρούχας), Καραγιάννης (46′ Μπλάζιτς), Τσούκαλος (71′ Παπαευθυμίου).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και το γκολ του αγώνα:

Έχασε αλλά έπεισε…

Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ηττήθηκε με σκορ 2-1 στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό αλλά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στη Super League.

Παρουσία περίπου 1000 περίπου θεατών που αψήφησαν τη ζέστη και ήρθαν στο γήπεδο οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ πιάνοντας κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση παρουσίασαν ένα ωραίο σύνολο.

Στο 18’ ο Ρεπετσάς ανέτρεψε το Βούκσεβιτς μέσα στην περιοχή με το διαιτητή Τζοβάρα να υποδεικνύει πέναλτι. Το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα κάνοντας το 0-1 για το Λεβαδειακό.

Στο 58΄Ο Βασιλόγιαννης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, μετά από κόντρες η μπάλα έφτασε στο Φράγκο που με σουτ έκανε το 1-1 για το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ.

Στο 63΄ Ο Ντάλλας εκτέλεσε το φάουλ από τα πλάγια, με τη μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα του Λεβαδειακού.

Στο 84΄Ο Γιακουμάκης με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το Λαμία-Λεβαδειακός 1-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γιώργος Τζοβάρας με βοηθούς τους Γουργιώτη και Καραγιάννη και 4ο τον Μπλούνα.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Γεωργίου, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Κωστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Φατιόν, Μουμίν, Φράγκος, Βασιλόγιαννης, Γιενγκά, Νεόφυτος.

Έπαιξαν επίσης: Μπλάζιτς, Μάριτς, Μκρτσιάν, Ντάλλας, Ντελέκος, Μαλισσόβας, Αντωνόπουλος, Αντωνίου, Χαϊκάλης, Κεϊτά (υπό δοκιμή), Ζαχαρόπουλος (υπό δοκιμή).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Πιντέρ, Κώτσιος, Ζίτο, Γκόμεζ, Βούκσεβιτς, Πρόγιτς, Γουόρντεν, Ορτέγκα, Θέος.

Αγωνίστηκαν επίσης: Μοσχονάς, Σκέμπης, Κονέ, Μαχαίρας, Μιλοσάβλιεφ, Παππάς, Τομάς, Γιακουμάκης, Αποστολόπουλος.

Η πρώτη «λευκή» ισοπαλία

Φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς ανάμεσα στον τοπικό Λεβαδειακό και τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.

Ένα δυνατό τεστ για τις δύο ομάδες να παραμείνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς εν όψει της συνέχειας.

Και οι δύο ομάδες έδειξαν θετικά δείγματα και δοκιμάστηκαν διάφορα σχήματα. Οι φάσεις λιγοστές και το σκορ παρέμεινε στο 0-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γιώργος Μιχαηλίδης του Συνδέσμου Βοιωτίας.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σηφάκης, Τριποτσέρης, Τόμας, Στάθης, Milhazes, Gomez, Pele, Bustamante, Μάντζιος, Γιακουμάκης, Poulido.

Έπαιξαν και οι: Στρατηλάτης, Pinter, Μάγκας, Κατίδης, Zito, Milosavljev, Παππάς, Mrdakovic, Τοπι, Καψάσκης

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Γεωργίου, Ζουλιώτης, Κόμνος, Κωστόπουλος, Ρεπετσάς, Ντελέκος, Φατιόν, Καμαρά Ανρί, Γιενκά, Νεόφυτος, Βασιλόγιαννης.

Έπαιξαν και οι: Τσάμης, Σωτηράκος, Αναστασόπουλος, Χαϊκάλης, Γιαννιτσάνης, Αντωνίου, Νικλητσιώτης, Αρκούδας, Μουμίν, Ομπράντοβιτς, Μπλάζιτς.

Έπαιξε καλά… αλλά ήρθε και πάλι ισόπαλη

Πολύ καλή η Λαμία στο σημερινό φιλικό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς με αντίπαλο ομάδα ανώτερης κατηγορίας της Super League, τον Λεβαδειακό και τελικό σκορ 1-1.

Ο Μπάμπης Τεννές δοκίμασε σχεδόν όλους τους παίκτες εν όψει της ρεβάνς του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ηρακλή την ερχόμενη Παρασκευή στο ΔΑΚ, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.

Στο 6΄ η πρώτη καλή στιγμή για τον Λεβαδειακό με τον Κονέ να επιχειρεί ένα σουτ που κατέληξε στα χέρια του Μπλάζιτς.

Το 1-0 έγινε για τους γηπεδούχους στο 20΄ με κεφαλιά του Vukcevic από κοντά μετά από ωραία σέντρα του Γεωργιάδη από δεξιά.

Στο 33΄ σέντρα του Μάντζιου από τα δεξιά στην πορεία της μπάλας ο Παππάς δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει άουτ.

Στο 38΄  σέντρα σουτ του Γιενκά από αριστερά έδιωξε ο Μάγκας τελευταία στιγμή με κεφαλιά πάνω στη γραμμή.

Στο 39΄ ένα ακόμη σουτ του Γιενκά έδιωξε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων σε κόρνερ.

Στο 43΄ πάλι ο Γιενκά βρέθηκε σε θέση βολής και με το μονοκόμματο σουτ του επιχείρησε εκτός περιοχής ισοφάρισε το παιχνίδι.

Στο 57΄ ένα διαγώνιο σουτ του Κονέ για τον Λεβαδειακό από αριστερά πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα ο Μπλάζιτς πάνω στη γραμμή.

Στο 61΄ ο Ζίτο για τους γηπεδούχους έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 78΄ ο Μουμίν έκανε ένα σουτ μέσα στην περιοχή η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ, μετά την εκτέλεση ο Μκρτσιάν έπιασε την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Θεοχάρης με βοηθούς τους Κωτσαδάμ και Ντέμο.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Πιρζιρόφσκι (62′ Μοσχονάς), Γεωργιάδης (62′ Νικολακάκης), Πρόγιτς (75′ Σκέμπης), Τόμας, Μάγκας (46′ Κώτσιος), Γκόμεζ, Βούκσεβιτς, Μιλοσλάβιεβ (46′ Ζίτο), Μάντζιος (71′ Γιακουμάκης), Κονέ, Παππάς (62′ Μπορνταγκαράι)

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Blazic, Kamara (46΄ Φατιόν), Maric (46΄ Κωστόπουλος), Yenga (71΄ Αντωνόπουλος), Βασιλόγιαννης (71΄ Αντωνίου), Ζουλιώτης (71΄ Ντελέκος), Ρεπετσάς (46΄ Μουμίν), Νεόφυτος (60΄ Μκρτσιάν), Τσαμούρης (60΄ Λαμπρόπουλος), Φράγκος (46΄ Curjuric), Leandro (60΄ Χαϊκάλης).

Η «τριάρα» στην Αλίαρτο

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα της Λαμίας στο φιλικό που τελείωσε πριν από λίγο στην Αλίαρτο Βοιωτίας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Τις δύο ομάδες μπορεί να τις χωρίζουν δύο κατηγορίες αλλά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο οι Λαμιώτες στάθηκαν επάξια απέναντί τους. Το τελικό σκορ ήταν 3-0.

Ο ομάδα του Περικλή Αμανατίδη μπήκε με άγχος στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Καθώς προχωρούσε όμως το παιχνίδι τα πόδια λύνονταν και ήρθαν και οι ευκαιρίες παρά τις πολλές αλλαγές που έκανε ο προπονητής και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.

Τα γκολ για την ομάδα του Τάκη Λεμονή σημείωσαν στο 14΄ ο Rogerio το 1-0, στο 17΄ ο Μάντζιος το 2-0 και στο 43΄ ο Γιάντσης το 3-0.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Ιωαννίδης, Λαμπρόπουλος, Martinez, Busto Manu, Rogerio, Γιάντσης, Petrazzi, Μάντζιος, Kandji.

Αγωνίστηκαν επίσης: Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Πέππας, Kone, Ortega, Καπός

Π.Α.Σ.ΛΑΜΙΑ 1964: Τσιλίγκος, Πάνος, Κοντοχρήστος, Σπυριδάκης, Μκρτσιάν, Κιπτίου, Zlatkovski, Καραπέτσας, Ταμάμης, Αντωνίου, Μαλισσόβας.

Αγωνίστηκαν επίσης: Διαμαντίδης, Κουτρομάνος, Kolev, Κοντογεώργος, Ζιάκας, Παπανικολάου, Μιχαήλ, Καραματσούκης.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button