Γενικά

Σάτυρος προπονητής ξελόγιασε ανήλικη αθλήτρια

Στον εισαγγελέα ο 47χρονος που είχε ερωτικές επαφές με τη 14χρονη στα αποδυτήρια ιδιωτικού γυμναστηρίου.

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της νοτιοανατολικής Αττικής η αποκάλυψη του ροζ σκανδάλου που αναπτύχθηκε στα αποδυτήρια ιδιωτικού αθλητικού συλλόγου, όπου γνωστός προπονητής πάλης είχε αναπτύξει παράνομη ερωτική σχέση με ανήλικη αθλήτριά του, μόλις 14 ετών!

Οσα συνέβαιναν στις εγκαταστάσεις του αθλητικού συλλόγου κάτω από τη μύτη των υπευθύνων και των υπόλοιπων αθλητών ήρθαν στο φως ύστερα από καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού στις διωκτικές Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της ανήλικης εμφανίστηκε σε έξαλλη κατάσταση στο τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε στους εμβρόντητους αστυνομικούς ότι η κόρη της τής εξομολογήθηκε ότι είχε αναπτύξει ερωτικό δεσμό με τον προπονητή της, με τον οποίο δήλωσε ερωτευμένη!

Μάλιστα, η ανήλικη αθλήτρια παραδέχτηκε στη μητέρα της ότι είχε ολοκληρωμένες ερωτικές επαφές με τη θέλησή της με τον προπονητή, μέσα στα αποδυτήρια του συλλόγου! Η αποκάλυψη του μυστικού της 14χρονης θορύβησε τη μητέρα της, που ζήτησε βοήθεια από τις Αρχές. Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη και αμέσως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 47χρονο παιδεραστή, ο οποίος φέρεται ότι είχε προσεγγίσει την ανήλικη αθλήτρια εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική ιδιότητά του και ότι την αποπλάνησε συνάπτοντας ερωτική σχέση μαζί της.

Χθες ο προπονητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος του άσκησε δίωξη με τις κατηγορίες της αποπλάνησης και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, και τον παρέπεμψε στον αρμόδιο ανακριτή. Μετά την απολογία του εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης. Μετά τις αποκαλύψεις της 14χρονης, η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο 47χρονος να έχει αποπλανήσει και άλλες αθλήτριες από τη σχολή στην οποία προπονεί.

Πηγή: espressonews.gr 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button