FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Και τώρα… Κέρκυρα!

Τέλος οι εθνικές υποχρεώσεις αρχίζει και πάλι το πρωτάθλημα για τον ΠΑΣ Λαμία… με «ύπουλο» παιχνίδι κόντρα στον ΑΟΚ Κέρκυρας.

Η διακοπή του πρωταθλήματος μόνο ευεργετική ήταν για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ο Πατρίκ Βουό και ο Βάντερσον έλαβαν τις απαραίτητες θεραπείες για να είναι έτοιμοι για την επανέναρξη της SuperLeague.

Σήμερα να θυμίσουμε βγαίνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Βουό, από την μαγνητική που είχε κάνει την Παρασκευή, για να διαπιστωθεί σε τι επίπεδο βρίσκεται ο τραυματισμός του στον αστράγαλο.

Από την άλλη ο Βάντερσον έχει ξεπεράσει τα προβλήματα στην μέση που τον ταλαιπωρούσαν και έχει επιστρέψει στις προπονήσεις κανονικά.

Η επανέναρξη… και το «ύπουλο» παιχνίδι με τον ΑΟΚ

Η επανέναρξη της SuperLeague Σουρωτή θα βρει τον ΠΑΣ Λαμία να υποδέχεται στις 18 Νοεμβρίου τον ΑΟΚ Κέρκυρας στο ΔΑΚ Λαμίας, για την 11η αγωνιστική.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ μετά από ένα απίστευτα δύσκολο ξεκίνημα έχει μαζέψει 12 βαθμούς και πλέον τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι άκρως σημαντικά, για την γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στη SuperLeague και γιατί όχι και για το κάτι παραπάνω.

Για αυτό τον λόγο χαρακτηρίζουμε το παιχνίδι με τους Φαίακες και ως «ύπουλο» καθώς ο ΑΟΚ βρίσκεται ακριβώς κάτι από τη Λαμία στη βαθμολογία με 10 βαθμούς και μια νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι τότε θα έδινε και άλλο «αβάντζο» στο σύνολο του Τεννέ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button