FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι μάχες στην Football League… και το καλοκαιρινό φιλικό!(vids+pics)

Απόλλωνας Σμύρνης-ΠΑΣ Λαμία: Από την περσινή «μάχη» για την πρώτη θέση της Football League… στην πρώτη «μάχη» των δύο ομάδων στην SuperLeague.

ΠΑΣ Λαμία και Απόλλων Σμύρνης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους το ερχόμενο Σάββατο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της SuperLeague.

Μάλιστα, όπως είναι λογικό αυτή είναι η πρώτη μάχη των δύο ομάδων στο επίπεδο της SuperLeague, καθώς ο ΠΑΣ συμμετέχει για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Όμως, οι «κυανόλευκοι» και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχουν προϊστορία και ειδικά η πρόσφατη παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον.

Και λέμε ότι παρουσιάζει ενδιαφέρον καθώς οι δυό τους πέρυσι κοντραρίστηκαν για την πρώτη θέση της Football League, με τον Απόλλωνα τελικά να παίρνει τον πρωτάθλημα και τον ΠΑΣ Λαμία την απευθείας άνοδο.

Στις δύο περσινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων, είχαμε μια ήττα και μια ισοπαλία για τον ΠΑΣ Λαμία.

Αρχικά, στο γήπεδο της Ριζούπολης την σεζόν 2016-2017 ο Απόλλωνας πήρε τον άσσο νικώντας με 1-0 τον ΠΑΣ, χάρη σε γκολ Ντιέγκο Ρομάνο να γράφει στο 13΄το τελικό 1-0.

Στο δεύτερο παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο ΔΑΚ Λαμίας, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 0-0, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για την superleague.

Όμως η ευκαιρία του ΠΑΣ για μια ρεβάνς δεν άργησε να έρθει καθώς το καλοκαίρι του 2017, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο γήπεδο της Ριζούπολης στο πλαίσιο ενός φιλικού προετοιμασίας.

Ούτε εκεί όμως κατάφερε η ομάδα του Τεννέ να πάρει τη νίκη καθώς ηττήθηκε με 1-0. Μάλιστα ήταν η πρώτη ήττα στα μέχρι τότε φιλικά παιχνίδια που είχε δώσει η ομάδα της Λαμίας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button