ΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Απόλλωνας… των 479 πασών!

Το LamiaSports στο πλαίσιο του pregame του αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 12η αγωνιστική της SuperLeague Σουρωτή, αναλύει τον αντίπαλο της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ και προσεγγίζει τις αδυναμίες του αλλά και τα πλεονεκτήματά του και σας τα παρουσιάζει.

Για την 12η αγωνιστική της SuperLeague Σουρωτή ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, σε ένα αρκετά δύσκολο και παράξενο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έρχονται από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, με ΑΟΚ Κέρκυρας (1-1) και ΑΕΛ (1-0) αντίστοιχα.

Το LamiaSports προσέγγισε τα στατιστικά μέχρι τώρα στοιχεία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και σας παρουσιάζει τις αδυναμίες αλλά και τα πλεονεκτήματα της ομάδας του Ζόραν Βούλιτς.

Αρχικά το πρώτο πράγμα που ξεχωρίζει από τον Απόλλωνα αυτή την στιγμή είναι οι 76 τελικές προσπάθειες που έχει για γκολ και τα 9 μόλις τέρματα τα οποία έχει πετύχει. Από την άλλη ο ΠΑΣ, έχει 85 τελ. προσπάθειες και ένα γκολ λιγότερο από τον αντίπαλό του.

Ένα αρνητικό στοιχείο των Απολλωνιστών, είναι τα λάθη που έχουν κάνει συνολικά σαν ομάδα. Τα λάθη είναι 447 των αριθμό και τα περισσότερα τα έχει σημειώσει ο μέσος, Εμάνουελ Κονέ με 67 λάθη συνολικά.

Ένα άλλο άξιο λόγου στατιστικό για την ομάδα της Ριζούπολης είναι οι πάσες. Οι παίκτες του Απόλλωνα έχουν συνολικά 479 εύστοχες πάσες, με τον Κονέ και πάλι να είναι στην πρώτη θέση αλλά και τον Τάσο Παπάζογλου να ακολουθεί.

Πιο αναλυτικά τα στατιστικά στοιχεία του Απόλλωνα Σμύρνης:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button