FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κερδίζει και προκρίνεται… «χάνει και χάνεται»!

Ένα ντέρμπι έχει να δώσει σήμερα (17:15) το απόγευμα ο ΠΑΣ Λαμία στο γήπεδο του «Αλκαζάρ» με αντίπαλο τον Απόλλων Λάρισας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έχει μέχρι στιγμής μια ήττα από την ΑΕΚ και μια νίκη επί της Καλλιθέας και βρίσκεται τρίτη με 3 βαθμούς.

Τους ίδιους πόντους έχει και ο Απόλλων Λάρισας (με τα ίδια αποτελέσματα) και αυτό σημαίνει πως όποιος κερδίσει περνάει στην επόμενη φάση μαζί με την ΑΕΚ.

Ο προπονητής του ΠΑΣ αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές όπως ο Μπλάζιτς, ο Πίτι, ο Βασιλαντωνόπουλος καθώς και τον Παπαδόπουλο. Εκτός επίσης είναι ο Αναστασιάδης, ο οποίος είναι τραυματίας.

Στην αποστολή ο Τεννές έχει πάρει μαζί του τους εξής:

Πίτκα, Μελίσσα, Κουκόλη, Ασίγκμπα, Παντελιάδη, Κουτρομάνο, Ομο, Αναστασόπουλο, Καραγιάννη, Μπουλούλη, Λινάρδο, Ακόστα, Βαντερσον, Μανιά, Φράγκο, Τσούκαλο, Πατσαρούχα και Βουό.

Αλλαγές στην ενδεκάδα

Μία πιθανή ενδεκάδα είναι, με τον Πίτκα κάτω από τα δοκάρια, τον Κουτρομάνο δεξιά, τον Παντελιάδη αριστερά και τους Ασίγκμπα και Κουκόλη στο κέντρο της άμυνας.

Πιο μπροστά τους ο Όμο με τον Αναστασόπουλο ενώ τη θέση του Πίτι λογικά θα πάρει ο Καραγιάννης. Από την άλλη μπορεί να δούμε στην αρχική ενδεκάδα έναν εκ των Φράγκο ή Τσούκαλο, ενώ σίγουροι θεωρούνται οι Βάντερσον και Βουό.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button