FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένα φιλικό… στο πρόσφατο παρελθόν!(pics+vid)

Συνεχίζουμε το pregame του αγώνα ΠΑΣ Λαμία-Παναιτωλικός, με ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας των δύο ομάδων. Το LamiaSports σας γυρίζει πίσω στο χρόνο.

Το LamiaSports όπως κάνει κάθε φορά σας βάζει στο κλίμα του εκάστοτε αγώνα του ΠΑΣ Λαμία, είτε για το πρωτάθλημα είτε για το Κύπελλο, με αφιερώματα, προϊστορία, παίκτες ορόσημα, αλλά και στοιχηματικές αποδόσεις.

Γυρίζουμε πίσω τον χρόνο και πάμε να δούμε την πρόσφατη προϊστορία του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναιτωλικό.

Αν και δεν θα πάμε και πολύ πίσω, γυρίζουμε στη σεζόν 2016-2017 το καλοκαίρι, όπου ο ΠΑΣ Λαμία έδινε το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό της SuperLeague.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, προετοιμαζόταν σκληρά με δύσκολες ομάδες, καθώς από την αρχή της περσινής σεζόν υπήρχε ο στόχος της ανόδου.

Για αυτό και το δεύτερο φιλικό ήταν στο γήπεδο του Αγρινίου με αντίπαλο τον πολύ καλό Παναιτωλικό, ο οποίος στο προηγούμενο πρωτάθλημα της SuperLeague είχε τερματίσει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.

Στο φιλικό λοιπόν της 13/8 του 2016 η ομάδα της Λαμίας αν και ηττήθηκε έδειξε ότι θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Football League, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, με αρκετές φάσεις και όπως πάντα «στιβαρή» άμυνα.

Πάμε να θυμηθούμε τι είχε συμβεί στο παιχνίδι:

Αν και η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 2-1 στον 2ο κατά σειρά αγώνα προετοιμασίας άφησε όμως θετικές εντυπώσεις! Το δυνατό φιλικό τεστ απέναντι στον Παναιτωλικό ομάδα της SuperLeague αφήνει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα μας. Δοκιμάστηκαν σχεδόν όλοι οι παίκτες αφήνοντας θετική εμφάνιση. Παρακάτω σας αναγράφουμε τις συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης (66’ Κριστιάνο), Κούσας, Χαντάκιας, Μύγας (46’ Ρότσα), Τσοκάνης (79’ Βασιλούδης), Παπάζογλου (70’ Μαλής), Πάουλο, Ρόσα (46’ Τομανέ), Μουνιός (61’ Κουτρομάνος), Ουάρντα, Μαρκόβσκι (70’ Γιαννιώτης).

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Βαλιός, Αναστασιάδης, Παπαργυρίου, Όμο, Τζόκιτς, Μπλάζιτς, Φάμπιο, Βασιλόγιαννης, Πίντο.

Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Βορύλλας, Πεταυράκης, Πατσαρούχας, Μπουλούλης, Αντωνόπουλος, Αυγενικού, Καραγιάννης, Κοτσώνης, Παπαευθυμίου, Τσούκαλος.

Το γκολ της Λαμίας: Στο 85’ ο Πατσαρούχας με κεφαλιά μετά από κόρνερ, μείωσε σε 2-1 για την ομάδα μας ενώ είχαν προηγηθεί τα 2 γκολ του Παναιτωλικού.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button