ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πίτκας ή Μελίσσας;

Θα δούμε για πρώτη φορά στον Βαγγέλη Πίτκα κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ Λαμία φέτος ή ο Νίκος Μελίσσας θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του Παπαδόπουλου; Εσείς τι λέτε;

Η απρόσμενη κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος στον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναιτωλικό έχει ως αποτελέσμα, ο βασικός τερματοφύλακας των «κυανόλευκων» να μην έχει το δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 14η αγωνιστική της SuperLeague.

Το θέμα τώρα που προκύπτει είναι για το ποιος θα πάρει τη θέση του Παπαδόπουλο, κάτω από τα δοκάρια. Από την μία έχουμε τον έναν εκ των αρχηγών του ΠΑΣ, τον Βαγγέλη Πίτκα, ο οποίος έχει την εμπειρία ενός 34χρονου τερματοφύλακα και την μια συμμετοχή στο Κύπελλο με την ΑΕΚ και από την άλλη είναι ο Νίκος Μελίσσας, ο οποίος έχει πάρει ευκαιρίες στο Κύπελλο Ελλάδος, με Καλλιθέα και Απόλλων Λάρισας αλλά βρίσκεται σχεδόν πάντα στην αποστολή πίσω από τον Παπαδόπουλο.

Θα είναι μια δύσκολη επιλογή όπως φαίνεται για τον Μπάμπη Τεννέ, καθώς και οι δύο έχουν δείξει ότι αξίζουν να παίζουν στον ΠΑΣ Λαμία, με την διαφορά πως ο Πίτκας δεν έχει πάρει ευκαιρίες φέτος και ίσως αξίζει να του δοθεί η ευκαιρία και στην SuperLeague να δείξει τι αξίζει.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button