Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Πασκουάλ: “Πρέπει να κερδίσουμε πάλι”

Ο Παθηναϊκός “πέταξε” για την Λιθουανία για την αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις. Οι “πράσινοι” θέλουν να συνεχίσουν την καλή πορεία στην Euroleague και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε ενόψει της αυριανής (7/12) εκτός έδρας αναμέτρησης. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο “μαέστρος” του Παναθηναϊκού:

Για το ματς με την Ζαλγκίρις:

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι Η Ζαλγκίρις παίζει πολύ καλή άμυνα, την οποία χρησιμοποιεί για να σκοράρει στον αιφνιδιασμό. Θα πρέπει να προσέξουμε τα λάθη μας. Θα πρέπει να είμαστε και προσεκτικοί στα plays μας στην επίθεση και να ελέγχουμε τον χρόνο του αγώνα. Στην άμυνα, ξέρουμε ότι έχουν δύο – τρεις παίκτες που ποστάρουν και σουτάρουν. Πρέπει να τους κοντρολάρουμε. Ο Πάνγκος και ο Μιλάκνις είναι σημαντικοί παίκτες, κάπως διαφορετικοί. Πρέπει να τα κοντρολάρουμε όλα στο παρκέ, αλλά κυρίως τα λάθη και να είμαστε καλοί αμυντικά».

Για το σερί του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα: «Είμαστε σε αυτό το μομέντουμ και είμαστε χαρούμενοι. Αλλά αυτά είναι παρελθόν. Είμαστε στο παρόν. Πετάμε για το Κάουνας. Πρέπει να κερδίσουμε πάλι. Είναι μέρος της ζωής μας. Δεν έχει σημασία τι συνέβη πριν».

Για το ότι οι Έλληνες φίλαθλοι αποθεώνουν κάποιον όταν κερδίζει, αλλά τον μηδενίζει στην ήττα:

«Δεν είναι μόνο στην Ελλάδα έτσι, αλλά παντού στον κόσμο. Ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση. Είμαστε σε καλή θέση. Πρέπει να “παλέψουμε” για να μείνουμε εκεί. Έχουμε μια νέα πρόκληση μπροστά μας, ένα δύσκολο ματς. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button