FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Κρίση» με Βάντερσον στη Λαμία!

Πειθαρχικό παράπτωμα για Βάντερσον… και «σύννεφα» πάνω από τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή και τον ΠΑΣ Λαμία.

Είναι γνωστόν πλέον μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, πως ο Κόστα Βιάνα Βάντερσον μπορεί να είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και να έχει βοηθήσει αρκετά την φθιωτική ομαδα, όμως αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με την συμπεριφορά του…

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LamiaSports, ο Μπάμπης Τεννές έδιωξε την Πέμπτη από την προπόνηση τον Βάντερσον και σήμερα ενώ όλοι περίμεναν όλα να είναι καλύτερα και ο ποδοσφαιριστής να ζητήσει συγνώμη από τον προπονητή του και τους συμαίκτες του, αυτό δεν έγινε.

Το αποτέλεσμα ήταν να αποκλειστεί από την αποστολή και να μείνει πίσω στη Λαμία, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Τώρα, τίθεται το θέμα παραμονής του στην ομάδα ή πώλησής του. Να θυμίσουμε πως ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, η οποία δεν είναι πρόθυμη να αφήσει ελεύθερος έναν ποδοσφαιριστή που κατά καιρούς έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων.

Έτσι, λοιπόν αν αποφασιστεί πως πρέπει να απομακρυνθεί από την ομάδα, τότε θα φύγει μόνο αν φέρει κάποια πρόταση και όχι με ελεύθερη μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button