ΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι «βιονικοί» της ΑΕΛ!(pics)

Μπορεί ο ΠΑΣ Λαμία να έχει τον Νίκος Παπαδόπουλο, τον Ακίμ Όμο και τον Μάρκο Μπλάζιτς, αλλά και η Λάρισα έχει τους Μπρόζοβιτς, Ναζλίδης, Ντέλετιτς και Γουάλας!

Το LamiaSports συνεχίζει το pregame του αγώνα ΠΑΣ Λαμία-ΑΕΛ και αυτή τη φορά «τσεκάρουμε» τους «σούπερ σταρ» βασικούς ποδοσφαιριστές του αντιπάλου της Λαμίας.

Έτσι λοιπόν, όπως η Φθιωτική ομάδα έχει τους Νίκο Παπαδόπουλο, τον Σουλεϊμόν Ακίμ Όμο, τον Μάρκο Μπλάζιτς και τον Ανέστη Αναστασιάδη, οι οποίοι δεν έχουν χάσει αγώνα της Λαμίας (εκτός από τις τελευταίες εξελίξεις με τον τραυματισμό του Αναστασιάδη και την ποινή του Παπαδόπουλου).

«Βιονικούς» ποδοσφαιριστές όμως έχει και η ΑΕΛ, καθώς οι Μλάντεν Μπόζοβιτς, Θωμάς Ναζλίδης, Μίλος Ντέλετις και Φερνάντο Γουάλας έχουν συμπληρώσει πάνω από 1200 λεπτά συμμετοχής στη SuperLeague ο καθένας τους.

Πιο αναλυτικά:

Μλάντεν Μπόζοβιτς

Ο Μαυροβούνιος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί και στους 14 αγώνες της ΑΕΛ και έχει συμπληρώσει 1329 λεπτά.

Θωμάς Ναζλίδης

Ο Ναζλίδης έχει παίξει και αυτός και στους 14 αγώνες μέχρι τώρα στη SuperLeague, ενώ έχει πετύχει και 3 γκολ. Ο Έλληνας επιθετικός έχει συμπληρώσει 1187 λεπτά συμμετοχής φέτος.

Μίλος Ντέλετιτς

Ο Σέρβος μέσος είναι ο τρίτος της παρέας που έχει παίξει και στους 14 αγώνες της ΑΕΛ στη SuperLeague φέτος. Επίσης, έχει πετύχει ένα γκολ και έχει συμπληρώσει 1206 λεπτά συμμετοχής.

Φερνάντο Γουάλας

Ο Γουάλας είναι ο βασικός αριστερός μπακ της Λάρισας και έχει αγωνιστεί σε 13 από τους 14 αγώνες της ομάδα του κάμπου.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει δώσει φέτος μια ασίστ και έχω αγωνιστεί 1235 λεπτά συνολικά και είναι ένας από τους σταθερότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηλία Φυντάνη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button