FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία vs ΑΕΛ: Μέσω του Football Manager 2018!(pics)

Το pregame του αγώνα ΠΑΣ Λαμία-ΑΕΛ συνεχίζεται και το LamiaSports σας παρουσιάζει ένα ακόμη αφιέρωμα για τις δύο ομάδες.

Την Κυριακή 17/12 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί την ΑΕΛ, στο γήπεδο του ΔΑΚ Λαμίας, για την 15η αγωνιστική της SuperLeague Σουρωτή και το LamiaSports όπως κάθε φορά σας βάζει στο κλίμα με διάφορα «pregame» αφιερώματα.

Αυτή τη φορά θα συγκρίνουμε ορισμένους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με την βοήθεια του προσομοιωτή προπονητικής Football Manager 2018.

Ας αρχίσουμε λοιπόν…

Οι τερματοφύλακες

ΠΑΣ Λαμία

Βαγγέλης Πίτκας-Νίκος Μελίσσας

Ότι πιο έμπειρο έχει αυτή την στιγμή στο ρόστερ του ο ΠΑΣ Λαμία, μαζί με τον Ανέστη Αναστασιάδη είναι ο Βαγγέλης Πίτκας, ο οποίος φέτος άδικα δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της SuperLeague.

Από την άλλη ο ΠΑΣ έχει και τον «νεαρό» Νίκο Μελίσσα, ο οποίος είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ και πολλά υποσχόμενος.

*(Δεν βάζουμε στο αφιέρωμα το Νίκο Παπαδόπουλο, καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της Κυριακής, άρα ένας από τους δύο τερματοφύλακες θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια).

ΑΕΛ

Μλάντεν Μπόζοβιτς

Πολύ έμπειρος τερματοφύλακας και βασικός στη Λάρισα είναι ο Μλάντεν Μπόζοβιτς. Ο Μαυροβούνιος έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του και παρόλο τα αρχικά αποτυχημένα αποτελέσματα, είναι αρκετά σταθερός.

Οι αμυντικοί

ΠΑΣ Λαμία

Χρήστος Κουκόλης-Μάρκ Ασίγμπα-Σάκης Παντελιάδης-Δημήτρης Κουτρομάνος

Αυτή θα είναι όπως όλα φαίνονται η τετράδα του ΠΑΣ Λαμία στην άμυνα για τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί έχουν αγωνιστεί ξανά μαζί σε αγώνα, παρόλο αυτά δεν έχουμε αρκετά δείγματα, καθώς βασικός κεντρικός αμυντικός στα περισσότερα παιχνίδια, ήταν ο Ανέστης Αναστασιάδης, ο οποίος λείπει εδώ και τρεις αγωνιστικές λόγω τραυματισμού.

Από την άλλη τα δύο μπακ, έχουν αγωνιστεί στην ίδια ενδεκάδα σε αρκετά παιχνίδια, ενώ ας μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να παίξει ως δεξί μπακ ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης.

ΑΕΛ

Παβόλ Φάρκας-Νίκολα Ζίζιτς-Βασίλης Ρεντζάς-Γουάλας

Η ΑΕΛ διαθέτοι δύο έμπερους κεντρικούς αμυντικούς, τον Φάρκας και τον Ζίζιτς ενώ στα άρκα της άμυνας έχει τον πολύ επιθετικό Γουάλας, αλλά και την αποκάλυψη της ομάδας, Βασίλη Ρέντζα.

Οι μέσοι…

ΠΑΣ Λαμία

Σουλεϊμόν Όμο – Μάρκο Μπλάζιτς – Πίτι

Όμο και Μπλάζιτς είναι το αναντικατάστατο δίδυμο της «κυανόλευκης» μεσαίας γραμμής εδώ και δύο χρόνια.

Συμπληρώνει σχεδόν πάντα ο ένας τον άλλον, με τον Όμο να αναλαμβάνει την «»βρώμικη» δουλειά, ενώ ο Σέρβος έχει αναλάβει το οργανωτικό κομμάτι.

Σε αυτόν τον τομέα βοηθάει αρκετά και ο Πίτι, ο οποίος με την εμπειρία του και τις παραστάσεις του, ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του Τεννέ.

ΑΕΛ

Τάσος Λαγός – Αντόνι Φατιόν – Λεοζίνιο

Δύο γνώστες της ελληνικής SuperLeague αγωνίζονται στο κέντρο της ΑΕΛ, με τον Λαγό και τον γνώριμο στους φίλους της Λαμίας, Φατιόν να έχουν επομιστεί το βάρος του κέντρου της ομάδας του Ηλία Φυντάνη.

Από την άλλη, το οργανωτικό κομμάτι έχει αναλάβει ο Λεοζίνιο, ο οποίος είναι πρώτος σε ασίστ στην ομάδα του και είναι αυτός από όπου ξεκινάνε όλα…

Πολύ σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι της ΑΕΛ έχει και ο έμπειρος Κροάτης μέσος, Αντνάν Αγκάνοβιτς, ο οποίος αρχικά δεν είχε πείσει τους ανθρώπους της θεσσαλικής ομάδας, αλλά τώρα φαίνεται να τον εμπιστεύονται περισσότερο.

Τα εξτρέμ…

ΠΑΣ Λαμία

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος – Νόε Ακόστα – Βάντερσον

Τρεις είναι οι βασικοί εξτρέμ και για τα αριστερά αλλά και για τα δεξιά της επίθεσης του ΠΑΣ Λαμία. Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος έχει καθιερωθεί στα δεξιά, ενώ πολλές φορές στη θέση αυτή βρίσκεται και ο Βάντερσον.

Από την άλλη αριστερά βρίσκεται μόνιμα ο Νόε Ακόστα, ο οποίος όμως στο παιχνίδι με τους Θεσσαλούς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, άρα πολύ πιθανόν να δούμε τον Μιχάλη Φράγκο να παίρνει τη θέση του.

ΑΕΛ

Σάντι Κριζμάν – Μίλος Ντέλετιτς

Δύο είναι αυτοί που δεν βγαίνουν σχεδόν ποτέ από την ενδεκάδα της ΑΕΛ. Σάντι Κριζμάν και Μίλος Ντέλετιτς είναι οι δύο λόγοι για τους οποίους η ομάδα του Φυντάνη έχει πάρει θετικά αποτελέσματα, ειδικά ο Κριζμάν ο οποίος δύο φορές με δικά του γκολ έχει δώσει «τρίποντο» στην ομάδα του.

Οι επιθετικοί…

ΠΑΣ Λαμία

Πατρίκ Βουό

Ήρθε το καλοκαίρι από τον ΌΦΗ, ως πρώτος σκόρερ της κρητικής ομάδας για να φορέσει τη φανέλα του βασικού, για πρώτη φορά στην SuperLeague με τα χρώματα της Λαμίας.

Το πρώτο του γκολ όμως ο Πατρίκ Βουό το πέτυχε στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό και ας ελπίσουμε πως μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε θα βρει τον παλιό του εαυτό.

ΑΕΛ

Η ομάδα της Λάρισας, έχει δύο βασικούς επιθετικούς, όταν στην επίθεση δεν αγωνίζεται ο Κριζμάν, ο οποίος δεν είναι κλασσικός επιθετικός.

Ο λόγος για τους Θωμά Ναζλίδη και Εμάνουελ Περόνε. Και οι δύο γνωρίζουν πολύ καλά τι θα πει Ελληνικό πρωτάθλημα και αμφότεροι έχουν βοηθήσει αρκετά την ομάδα του Αλέξη Κούγια να «αναρριχηθεί» στον βαθμολογικό πίνακα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button