FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πέρυσι «κυανόλευκοι»… φέτος;(pics)

Πως περνάνε οι Ματσούκας, Σπυρόπουλος και Πεταυράκης στη Δράμα; Τι κάνει ο Βασιλόγιαννης στην Τουρκία; Που βρίσκεται ο Ρότσα;

Το LamiaSports έψαξε και μάζεψε τις πληροφορίες για το τι κάνουν, που βρίσκονται και πως τα περνάνε οι πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία, που ήταν στελέχη της ομάδας που ανέβασαν στην SuperLeague τον φθιωτικό σύλλογο.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

Οι τρεις της Δράμας

Όχι έναν, ούτε δύο αλλά τρεις πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία αγωνίζονται αυτή την στιγμή στην ομάδα της Δόξας Δράμας.

Ο λόγος για τους Λευτέρη Ματσούκα, Παναγιώτης Σπυρόπουλο και Σταύρος Πεταυράκης.

Ο πρώτος, έχει αγωνιστεί σε 5 παιχνίδια με την Δράμα, έχει συνολικά στα πόδια του 340 λεπτά συμμετοχής και μάλιστα έχει πετύχει και ένα γκολ.

Ο δεύτερος, έχει αγωνιστεί σε 7 παιχνίδια με την Δόξα στη Football League και έχει συνολικά 622 λεπτά συμμετοχής.

Και ο τρίτος έχει παίξει σε 7 παιχνίδια, έχει 630 λεπτά συμμετοχής και μαζί με τον Σπυρόπουλο είναι τα δύο βασικά μπακ της Δόξας Δράμας.

Ο «Λαμιώτης» της Τουρκίας

Και όμως ναι υπάρχει ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει παίξει στον ΠΑΣ Λαμία και αυτή την στιγμή αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη, ο οποίος έχει βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα του την Ουμρανίγιεσπορ να βρεθεί στη δεύτερη θέση της Liga 1 και να διεκδικεί την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Ο πρώην «κυανόλευκος» ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια του πρωταθλήματος, έχει 1.284 λεπτά συμμετοχής, ενώ έχει πετύχει 2 γκολ και έχει μοιράσει άλλα 4.

Ο Τζόκιτς… των Τρικάλων

Αν και έφυγε με όχι και τόσο ωραίο τρόπο, ο Μίλος Τζόκιτς όταν αποκτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία, τον εμπιστεύτηκαν πολύ και είχε δείξει στις αρχές πολύ καλά στοιχεία.

Όμως, ο Σέρβος μέσος δεν ήταν στα πλάνα του Μπάμπη Τεννέ από κάποια στιγμή και έπειτα και το καλοκαίρι αποχώρησε ως ελεύθερος.

Η νέα του ομάδα είναι ο ΑΟ Τρικάλων, η οποία θέλει φέτος να πρωταγωνιστήσει στη Football League, με τον Τζόκιτς να έχει αγωνιστεί σε 4 παιχνίδια του πρωταθλήματος και 3 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο πιτσιρικάς που ανδρώθηκε στη Λαμία

Είναι από τις φετινές αποκαλύψεις του πρωταθλήματος της SuperLeague και σίγουρα τα επόμενα χρόνια αν συνεχίσει έτσι, θα απασχολήσει αρκετές ομάδες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο λόγος για τον Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος από την στιγμή που επέστρεψε στον Πανιώνιο, έχει δείξει το πόσο καλός και επαγγελματίας είναι.

Πέρυσι, με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, πέτυχε καθοριστικά γκολ και φέτος επαληθεύει τις προσδοκίες που άφησε στη Football League.

Φέτος, έχει παίξει 11 παιχνίδια στη SuperLeague, σε 3 των προκριματικών του Europa League, αλλά και 2 παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Έχει συνολικά 890 λεπτά συμμετοχών, ενώ έχει πετύχει και 3 τέρματα.

Οι δύο «free agent»

Τέλος, αφήσαμε τους δύο ποδοσφαιριστές, όπου από την ημέρα που έφυγαν από τον ΠΑΣ Λαμία, δεν ευτύχησαν να βρουν άλλη ποδοσφαιρική «στέγη».

Ο λόγος για τον Στρατή Βαλιό, έναν από τους βασικούς και πολύ σταθερούς κεντρικούς αμυντικούς του ΠΑΣ την περσινή περίοδο, αλλά και ο Αντρέ Ρότσα, ο οποίος αν και ήρθε στη μέση του πρωταθλήματος κατάφερε και πήρε φανέλα βασικού σε αρκετά παιχνίδια.

Δείτε εδώ ένα άλλο αφιέρωμά μας στους πρώην «κυανόλευκους» που πρωταγωνίστησαν στην Football League

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button