FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένας Βάσκος… για τον ΠΑΣ Λαμία!(vids+pics)

Στα μεταγραφικά σενάρια του ΠΑΣ Λαμία «πρωταγωνιστεί» ο Βάσκος της Ρασίνγκ Φερόλ, Αλαΐν Εϊθμέντι και το LamiaSports σας παρουσιάζει ένα μικρό αφιέρωμα για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για 27χρονο Ισπανό εξτρέμ με θητεία, μεταξύ άλλων, στην Κύπρο με τη φανέλα της ΑΕΛ. Ο Ισπανός άσος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Ρεάλ Σοσιεδάδ προτού πάρει το βάπτισμα του πυρός με την πρώτη ομάδα το 2009.

Στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ατλέτικ Μπιλμπάο όπου αγωνίστηκε κυρίως στη δεύτερη ομάδα. Επόμενος προορισμός στην καριέρα του ήταν η Έιμπαρ, με την οποία κατέγραψε 30 συμμετοχές και 2 γκολ τη σεζόν 2013-14 μετρώντας 1449 αγωνιστικά λεπτά.

Ο Εϊθμέντι συνέχισε την περιπλάνηση του υπογράφοντας το επόμενο συμβόλαιο με την Λεγκανιές, όπου αγωνίστηκε σε 22 αγώνες πρωταθλήματος τη σεζόν 2014-15 και σε 10 την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Η σεζόν 2016-17 τον βρήκε αρχικά στην Ρεάλ Ουνιόν με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος προτού μετακινηθεί στην Κύπρο και την ΑΕΛ όπου έπαιξε σε 11 παιχνίδια συνολικά και μάλιστα ήταν και συμπαίκτης του δικού μας, Φρανζίσκο Μεδίνα Λούνα Πίτι.

Μετά την περιπέτεια στην Κύπρο ο Εϊθμέντι γύρισε στην Ισπανία και τη Ρασίνγκ Φερόλ με την οποία έχει καταγράψει 11 συμμετοχές και 1 τέρμα.

Δείτε μερικές από τις καλύτετες στιγμές του Εϊθμέντι:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button