FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ενδιαφέρον για Καρλίτος και Μάκο!

Τα μεταγραφικά σενάρια για τον ΠΑΣ Λαμία ε΄χουν αρχίσει και ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές «κάνουν παρέλαση» από το ΔΑΚ Λαμίας.

Δύο από αυτά τα σενάρια (εκτός του Λεονάρντο Μπάιμα ο οποίος προπονείται με τον ΠΑΣ Λαμία) είναι αυτά που θέλουν την ομάδα του Τεννέ να έχει στο στόχαστρό της τον Καρλίτος και τον γνωστό στο ελληνικό κοινό Γρηγόρη Μάκο.

Για τον τελευταίο, είχε ακουστεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον και το καλοκαίρι, όμως δεν προχώρησε τελικά η μεταγραφή αυτή.

Πληροφορίες όμως αναφέρουν πως και ο Μάκος αλλά και ο Καρλίτος παραμένουν στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία και όταν «ανοίξει» η περιόδος των μεταγραφών υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απασχολήσουν και οι δύο.

Η Λαμία αυτή την στιγμή «πονάει» και στις δύο θέσεις  και ειδικά αν βάλουμε την παράμετρο που θέλει τον Μάκο να αγωνίζεται και ως κεντρικός αμυντικός τότε σίγουρα θα βοηθούσε αρκετά η απόκτησή του.

Από την άλλη ο Καρλίτος, αγωνίζεται με πολύ μεγάλη ευχέρεια και στα αριστερά αλλά και στα δεξιά της άμυνας. Το θέμα είναι και για τους δύο πως δεν έχουν ομάδα εδώ και αρκετό καιρό και σε όποια ομάδα και αν πάνε θα χρειαστούν χρόνο για να επανέλθουν.

Ο Μάκος θυμίζουμε πως είναι χωρίς ομάδα απο το καλοκαίρι που έφυγε από τον Παναιτωλικό, αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ αλλά και ως κεντρικός αμυντικός και είναι 30 ετών.

Από την άλλη ο Καρλίτος είναι δεξιός μπακ, είναι 32 ετών και πέρυσι έπαιζε με τη φανέλα της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button