FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ήρθαν… είδαν… και αποδεσμεύτηκαν!

Τρεις μεταγραφές, τρεις απογοητεύσεις και τρεις αποδεσμεύσεις για τον ΠΑΣ Λαμία.

Το 2017 είναι πολύ κοντά στο να «φύγει» με τον ΠΑΣ Λαμία να έχει να θυμάται μόνο καλά πράγματα, καθώς φέτος ήταν η χρονιά του.

Πανηγύρισε την άνοδο από την Football League στη SuperLeague και πραγματοποιεί φέτος μια πραγματικά πρώτη καλή σεζόν στην μεγάλη κατηγορία, μετά από 64 χρόνια ιστορίας.

Όμως, φέτος έχει και τα «κακά» της η σεζό για την φθιωτική ομάδα αλλά δεν μιλάμε καθαρά για το αγωνιστικό μέρος.

Μιλάμε για τρεις μεταγραφές, όπου αλλιώς τις περίμενε ο κόσμος της Λαμίας και αλλιώς τελικά εξελίχθηκαν.

Βέβαια σε πολλές περιπτώσεις και σε μεγαλύτερες ομάδες συμβαίνει κάτι ανάλογο, αλλά στον ΠΑΣ έγιναν τρεις λάθος κινήσεις σε μια θέση που «πονάει» πραγματικά πολύ και αυτή είναι η επίθεση.

Ο λόγος βέβαια για τους Ματέι Πόντλογκαρ, Μακόλεϊ Κρισάντους και Αλεξάντερ Ντακόλ. Πρόκειται για τρεις μεταγραφές, που προοριζόντουσαν και οι τρεις για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Ματέι Πόντλογκαρ ήταν από τις πρώτες μεταγραφές του Τεννέ στην pro-SuperLeague αρχή.

Ο Σλοβένος επιθετικός ήρθε με τις καλύτερες συστάσεις στη Λαμία και να πούμε την αλήθεια το έδειξε από τα φιλικά παιχνίδια αυτό.

Αγωνίστηκε σε τρία φιλικά και σκόραρε και στα τρία και μάλιστα είχε και πολύ καλή απόδοση, όμως λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αποχώρησε… λόγω οτι δεν έκανε στον προπονητή του ΠΑΣ Λαμία Μπάμπη Τεννέ!

Έπειτα θα πάμε στις δύο μεταγραφές που απογοήτευσαν πιο πολύ και από την περσινή απόκτηση του Νεμάνια Τσόβιτς, ο οποίος αποκτήθηκε και αποδεσμεύτηκε την ίδια μεταγραφική περιόδο.

Ο λόγος για τους Μακόλεϊ Κρισάντους και Αλεξάντερ Ντακόλ. Οι δύο πρώην επιθετικοί μεταξύ άλλων και της ΑΕΚ, ήρθαν στην ομάδα του ΠΑΣ με πολύ μεγάλο «hype» όμως σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσαν να αποδώσουν τα αναμενόμενα.

Ο Νιγηριανός επιθετικός, Μακόλεϊ Κρισάντους ήρθε τον Σεπτέμβριο με παραπάνω κιλά και αρκετά πίσω σε φυσική κατάσταση.

Προσπάθησε να επανέλθει γρήγορα, τα κατάφερε εν μέρη αλλά στις δύο συμμετοχές που είχε με την «κυανόλευκη» φανέλα στο Κύπελλο Ελλάδος δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Βέβαια μπορεί να έφταιγε οτι δεν αγωνιζόταν στη θέση του… αλλά τέλος πάντων.

Αποδεσμεύτηκε πριν από λίγες εβδομάδες, ενώ βρισκόταν εκτός ομάδας, πιο πολλές ημέρες από ότι βρισκόταν εντός αυτής.

Ο άλλος της «παρέας» είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός Αλεξάντερ Ντακόλ, ο οποίος αν μη τι άλλο είχε δείξει ότι έχει ακόμη εκείνα τα καλά στοιχεία που είχαν αναγκάσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να φέρει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

Όμως, αποδείχθηκε εντελώς το αντίθετο καθώς ο Βραζιλιάνος με ιταλικό διαβατήριο δεν μπόρεσε ποτέ να αγωνιστεί έτσι όπως ήθελε ο Τεννές, έμεινε στο πάγκο ή εκτός αποστολής με τον Κρισάντους και αυτό ήταν όλο…

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο ίδιος παίκτης όπου σε 5 εμφανίσεις με τον ΠΑΣ δεν έδωσε ούτε δεύτερη πάσα, την περσινή περίοδο στη Σκωτία με τη φανέλα της Χάμιλτον πέτυχε 9 γκολ, είχε 2 ασίστς και 2.198 λεπτά συμμετοχής στην πρώτη κατηγορία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button