FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Φερνάντο Μάρκες!(pics+vids)

Το LamiaSports σας παρουσιάζει τον φερόμενο ως μεταγραφικό στόχο του ΠΑΣ Λαμία, Φερνάντο Μάρκες.

Καθημερινά βγαίνουν και καινούργια δημοσιεύματα που αναφέρουν το όνομα του ΠΑΣ Λαμία σε μεταγραφικά σενάρια, μιας και η 1η Ιανουαρίου πλησιάζει και η μεταγραφική περίοδος ανοίγει.

Ένα ακόμη όνομα που έχει κάνει την εμφάνισή του είναι αυτό του Χοσέ Φερνάντο Μάρκες Μάρτιν. Πρόκειται για έναν 33χρονο Ισπανό μέσο, ο οποίος έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία από την La Liga αλλά και την Serie A.

Πάμε να δούμε όμως πιο αναλυτικά ένα αφιέρωμα για τον Μάρκες…

O Φερνάντο Μάρκες είναι γεννημένος στις 4/12 του 1984 στην Μαδρίτη, ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε με την φανέλα της Ράγιο Βαγιεκάνο. Η θέση που αγωνίζεται είναι κυρίως ως μεσοεπιθετικός, αλλά μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης.

Στη Ράγιο έκατσε 2 χρόνια και αγωνίστηκε 35 φορές με την πρώην ομάδα και του Πίτι, πετυχαίνοντας μάλιστα και 2 γκολ.

Το 2004 πήρε μεταγραφή στην Ρασίνγκ Σανταντέρ όπου όμως δεν κατάφερε να πείσει τον προπονητή του και αγωνίστηκε μόλις σε 5 παιχνίδια.

Έπειτα ακολούθησαν κάποιοι δανεισμοί σε Ατλέτικο Μαδρίτης Β΄όπου πήρε κάποια παιχνίδια στη Β΄κατηγορία της Ισπανίας.

Το 2007 πήρε μεταγραφή για την δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο όπου έπαιξε και στην πρώτη ομάδα της Μαδρίτης, μόλις 2 φορές όμως.

Ο ερχομός στην Ελλάδα

Το 2007 έφυγε για πρώτη φορά από την Ισπανία, για λογαριασμό του Ηρακλή, ο οποίος τον κράτησε στην Ελλάδα για δύο σεζόν.

Στον «Γηραιό» αγωνίστηκε για 29 παιχνίδια, πέτυχε 1 γκολ και μάλιστα κατάφερε να μπει και στην «καλύτερη ομάδα» του Ηρακλή για την δεκαετία που μας πέρασε.

Μετά τον Ηρακλή, επέστρεψε στην Ισπανία και την La Liga, για λογαριασμό της Εσπανιόλ όπου είχε μια γεμάτη σεζόν με 21 παιχνίδια και 1 γκολ.

Το 2010 πήρε την απόφαση να φύγει ξανά από την χώρα του και να μετακομίσει στην Ιταλία, όπου εκεί φόρεσε τη φανέλα της ιστορικής Πάρμα, για δύο σεζόν.

Αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια και πέτυχε 1 γκολ, όμως δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω και επέστρεψε το 2015 στην Ισπανία και την Γκουανταλαχάρα.

Από το 2016 δεν έχει ομάδα και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του…

Δείτε μερικές στιγμές από την καριέρα του Φερνάντο Μάρκες:

https://youtu.be/EeuacTDUH4Y

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button