Νέα από Ελλάδα

Κοντά σε Μαυροπάνο και Πασαλίδη ο ΟΣΦΠ

Τα δίχτυα του στην ελληνική αγορά έχει ρίξει ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Μαυροπάνου από τον ΠΑΣ ενώ σε καλό μονοπάτι οδεύουν και οι συζητήσεις  με τον Πασαλίδη του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος είναι η αποκάλυψη του φετινού ΠΑΣ. Ο νεαρός στόπερ έχει εξελιχθεί σε στυλοβάτη της αμυντικής γραμμής των Γιαννιωτών με τον Ολυμπιακό να κινείται άμεσα και να κάνει προσφορά για την απόκτησή του.

Οι παράγοντες του ΠΑΣ προτιμούν να δώσουν τον παίκτη σε ομάδα του εξωτερικού ωστόσο αν δεν κατατεθεί καμία πρόταση από κλαμπ της αλλοδαπής, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο.

Είναι αλήθεια ότι Βέρντερ Βρέμης και Αταλάντα έχουν στα υπ’ όψιν τους τον Μαυροπάνο, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη κρούση. Αν λοιπόν το φημολογούμενο ενδιαφέρον δεν μετουσιωθεί σε γραπτή πρόταση, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει το πλεονέκτημα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Σε ότι αφορά τον Πασαλίδη, οι συζητήσεις ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης-που κατέχει τα δικαιώματά του-και τον Ολυμπιακό βρίσκονται σε καλό σημείο. Ο 21χρονος-επίσης-αμυντικός αρέσει στους «ερυθρόλευκους» εδώ και πολύ καιρό και τα ρεπορτάζ λένε ότι το ντιλ θα κλείσει άμεσα αλλά θα μπει σε ουσιαστική ισχύ από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σε κάθε περίπτωση οι πρωταθλητές Ελλάδας φαίνεται πως έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην εγχώρια αγορά ψάχνοντας για γηγενείς παίκτες που θα δημιουργήσουν έναν συμπαγή κορμό στο μέλλον.

Κυρίαρχο λόγο στη μεταγραφική πολιτική έχει φυσικά ο Φρανσουά Μοντεστό, που κατευθύνει ως άνθρωπος-κλειδί το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button