FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο «πολυταξιδεμένος» Λεοζίνιο!(vids+pics)

Σημερινό μεταγραφικό σενάριο θέλει τον Λεοζίνιο να είναι πολύ κοντά στην συμφωνία με τον ΠΑΣ Λαμία και το LamiaSports σας θυμίζει την ποδοσφαιρική ιστορία του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός μόνο άγνωστος δεν είναι στο κοινό της Λαμίας, καθώς έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της SuperLeague με μεγάλη επιτυχία.

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή…

Ο Λεονάρντο Σάλες ντε Σαντανα, γεννήθηκε στην πόλη του Σαν Λουίς της Βραζιλίας και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Ρεσίφε.

Σε πρώτη ομάδα έπαιξε για πρώτη φορά στην Βάσκο ντα Γκάμα, ενώ στη Βραζιλία έχει αγωνιστεί και στις Σπορτς Ρεσίφε και στην Τρέζε.

Το 2007 ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά για λογαριασμό του Ολυμπιακού . Στους πρωταθλητές δεν αγωνίστηκε ποτέ καθώς δόθηκε αμέσως δανεικός στην γερμανική Μπράουσβαιγκ.

Από την Γερμανία γύρισε αλλά στον Ολυμπιακό δεν έπαιξε καθώς μετά άρχισε ένα ταξίδι σε διάφορες ομάδες ως δανεικός.

Επαιξε στον Πανσερραϊκό, στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ΟΦΗ ενώ το 2011 έφυγε ως ελεύθερος για την Καλλονή, όπου εκεί συνεργάστηκε με τον Μπάμπη Τεννέ.

Έναν χρόνο αργότερα έφυγε απ την Ελλάδα για την Τουρκία και την Ντενιζλίγκσπορ, από την οποία όμως έφυγε την επόμενη σεζόν επιστρέφοντας στην Ελλάδα για τον Ηρακλή.

Στον Γηραιο έκανε μια πολύ καλή σεζόν κατάφεραν μαζί με τον Εμμανουελ Περόνε να σώσουν την ομάδα αγωνιστικά αλλά δεν τα κατάφερε λόγο οικονομικών.

Στην ΑΕΛ πήγε φέτος το καλοκαίρι αλλά πλέον δεν υπολογίζεται από τον Ηλία Φυντάνη και θα αποτελέσει παρελθόν.

https://youtu.be/8uixvzxZ03s

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button