FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι «φερόμενοι» ως μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΣ… μέσω του Football Manager 2018!(pics)

Το LamiaSports σας παρουσιάζει τους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΣ Λαμία… μέσα από καρτέλες και αριθμούς του Football Manager 2018.

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν πέρασε από το μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία τον τελευταίο καιρό ή τουλάχιστον «πρωταγωνιστούν» στα μεταγραφικά σενάρια της «κυανόλευκης» ομάδας.

Το LamiaSports τους συγκέντρωσε όλους και σας τους παρουσιάζει με έναν διαφορετικό τρόπο, καθώς θα δούμε τις καρτέλες και τους βαθμούς των ποδοσφαιριστών μέσω του Football Manager 2018.

Ας ξεκινήσουμε με τους ελεύθερους πρώτα:

Χρήστος Αραβίδης είναι ο πρώτος, ένας περιφερειακός επιθετικός, ο οποίος είναι αρκετά γρήγορος με 14 σε επιτάχυνση και ταχύτητα ενώ στα τελειώματα έχει 13.

Συνεχίζουμε με Γρηγόρη Μάκο, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ αλλά και στο κέντρο έχει 13 στο μαρκάρισμα, 12 στο τάκλιν ενώ 14 στην αντοχή και 13 στη δύναμη.

Έπειτα πάμε στον Καρλίτος, ο Πορτογάλος από το Κάπο Βέρντε αγωνίζεται στο δεξιό άκρο της άμυνας, αλλά μπορεί να παίξει και αριστερά. Έχει 13 στο μαρκάρισμα, 12 στο τάκλιν, ενώ παρόλο που είναι 32 χρονών έχει 14 σε ταχύτητα, ευκινησία και ατνοχή.

Συνεχίζουμε με τον υπό δοκιμήν Λεονάρντο Μπάιμα. Ο Αργεντινός αγωνίζεται στα άκρα της μεσαίας γραμμής, ενώ μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ. Είναι αρκετά γρήγοροας με 14 στην ευκινησία και την ταχύτητα, ενώ έχει 11 στην τεχνική κατάρτιση και 14 στην σέντρα.

Μαζί με τον Μπάιμα δοκιμάζεται και ο Χοσέ Φερνάντο Μάρκες. Ο 32χρονος μέσος αγωνίζεται και ως «δεκάρι» αλλά και ως δεξιός χαφ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και της Πάρμα έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, ενώ και τα στημένα του είναι σε καλή κατάσταση. 11 στις εκτελέσεις κόρνερ, 13 στις εκτελέσεις πέναλτι και 14 στις εκτελέσεις φάουλ. Υστερή βέβαια πολύ στα σωματικά και φυσικά προσόντα…

 

Και περνάμε και στους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με άλλη ομάδα, αρχίζοντας από τον Άνταμ Τζανετόπουλο. Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, δεν πωλείται αλλά η Λαμία ενδιαφέρεται για δανεισμό. Αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, ενώ μπορεί να παίξει και ως αμυντικός χαφ. Είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, με 13 στις κεφαλιές, έχει 13 στο μαρκάρισμα ενώ έχει και 12 στις πάσες.

 

Και τέλος ο Λεοζίνιο, το «δεκάρι» από την ΑΕΛ ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα. Η θέση του είναι πίσω από τον επιθετικό και με 15 στις πάσες «τροφοδοτεί» συνεχώς… Είναι τεχνίτης με 15 στην τεχνική κατάρτιση, έχει 15 στο μακρινό σουτ, ενώ τα στημένα του είναι απίστευτα. Έχει 15 στις εκτελέσεις κόρνερ, 16 στα πέναλτι και στις εκτελέσεις φάουλ έχει 14.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button